Tadić: Srbija je generator kriminala u regionu, kriv Vučić, opozicija pogrešno reaguje

Ostavite komentar


  1. Dos na celu sa Djindjicem ih je pomeo I poslao u zaborav ali si ih ti Tadicu vratio.Zato sedi JEDAN!

  2. Ovaj covek ili jos uvek neke stvari ne shvata, ili misli da smo mi svi blesavi. Vucic nije generator kriminala i pljcke drzave to je upravo bio Tadic (i ceo DOS), a Vucic je motor kriminala.
    Tadic je doveo na vlast Tomu i SNS, a ovi svojim radom mogu dovesti jos gore.
    Kamo lepe srece da se ni jedan od vas dvojice, a i mnogi drugi, nikad nisu bavili politikom.

  3. Danas baš neka vrućina udarila. Znam, kriv je Vučić. Za noćas najavljuju vremensku nepogodu, i obilnije padavine, zna se ko će biti kriv, Vučić. Sutra je radni dan, kriv je Vučić.

    1. Buljiša lažariću kolariću sam sebe zaplićeš sam sebe saplićeš pa se onda otplićeš, sve po oprobanom vlasnom algoritmu ludila i laži…samo da nam pokažeš da ti je tvoj buczavi gazda najdraži.

  4. Dobro ti je ovo oko „ekspertize“. Da, nju imaju samo G. Vesic, dr J. Trivan, dr A. Sapic, N. Krstic Krlo, Marko Djurisic, G. Comic….

  5. 30 godina struktura predvodjena ratnim profiterima nesmenjiva je a izbori se odrzavaju pro forme jer brojanje glasova sprovodi tajna sluzba po modelu Corave Kutije : identifikuju se oni koji glasaju protiv rezima ,nakon toga sledi njihov progon prvo ekonomski progon a nakon toga I fizicki :Srbija kao drzava jos od Milosevica koristi policiju da zlocinacki batinja demonstrante dok leze na ulici ,dok leze napada ih 30 policajaca .Kada Svedjani vide kakva je policija u Srbiji nema govora da prihvate takvu zemlju u clanstvo EVropskeUnije ,a to ova politicka elita predvodjena osudjenim ratnim zlocincima I zeli .Situacija je gora nego za vreme Milosevica .Demontiranje ovog sistema nemoguce je bez pomoci EVropskeUnije Unije jer mi u Srbiji Dana’s nemamo opoziciju .Ako je opoziciju me Djilas I Vuk Jeremic to samo znaci kontinuitet ovog rezima .nama treba Demontiranje rezima koje je trebalo da se Desi 5 oktobra 2000 Ali narod je obmanut.licno neverujem da ce Brisel pomoci narodu Srbije jer I’m odgovara korumpirani rezim ,koji tlaci sopstvwni narod.ako se ovako nastavi totalni slom je neizbwzan Ali kao usporeno propadanje sa gubljenjem teritorije deo po deo u sledecih 20 godina.ko zeli usporeno da propadanje samo treba da ostane u Srbiji I ceka penziju od 200 eura.Narko karteli profitiraju zajedno sa policijom I njihneiteresujesudbina naroda

  6. A kakva je Srbija bila kada je on (Tadic) bio predsednik? I on je jedan olos isti kao i Vucic, obijica zasluzuju vesanjem na bandeti.

  7. Pa od tvoje gluposti je sve ovo pocelo. Ti da sutis jer si bio najgluplji presednik u istoriji Balkana. Samo si za cesljanje kose i glumu. Tata ti je i skolu zavrsio za tebe.

  8. Stvarno mi je muka od ovog coveka. Srozao se i jos uvek soli nekome pamet. Ti si sa politikom zavrsio druze. Savi sipke i umukni vec jednom.

  9. Steta sto Tadic ima toliko los ugled u drustvu danas, jer je realno zreliji politicar od vecine na politickoj sceni danas.

    Demokratwki deo drustva mu zamera koaliciju sa SPS-om i navodno sto je on doveo SNS. Ko je lansirao uopste tu pricu sa dovodjenjem SNS-a od strane Tadica? Boris se ceo zivot protiv nekog i onda resis da se povuces i da pomognes istom tom coveku da dodje na vlast. Stvarno?

  10. Boris Tadić autošovinista decenije! Ps:Borise … za tvoje postenje i Vikiliks zna!!

  11. Kako Tadićs nine sramota da laže. U njrgkvo vreme du na svsla dva meseca otvarane afere. Setimo se afere „Indeks“, pa carinske magije, pa putarske i čuvrnkg Veljinog „Kraduckajte..“ i mnkgih drugih i ni jedna nije rešena u to vreme a većina nikad.
    A čuj „Strateška saradnja sa Azerbejdžanom“ ma Tadiću nek si ti otišao sa vlasti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.