Tadić: Srbija pod terorom propagande vlasti, jedino rešenje – izbori na svim nivoima

Ostavite komentar


  1. Tadic da je znao kako se vodi drzava ka uspehu i dalje bi bio predsednik,tako da mozda je bolje da se u politiku vise ne mesa.

  2. A šta ti Tadiću očekuješ na izborima sa 1.5% biračkog tela koje je uglavnom u Beogradu a van glavnog grada se svodi na statističku grešku? Sa kim misliš u koaliciju (neko ko bi te eventualno šlepovao) kad si sa svima u svađi?

  3. Opa… ne pada sneg da pokrije breg…. Svi koji duvaju u Vučićevu tikvu i podrivaju pokušaje opozicije da odvoji izbore i smanji krađu zna se zašto to rade. Dosta više udbaške opozicije.

  4. Slažem se,izbori na svim nivoima sa novim licima bez putera na glavi.Tadić nema čemu da se nada na bilo kojim izborima.Čovek koji je izgubio od Tome lopate trebalo bi da se pokrije ušima i da se ne oglašava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.