Tadić: Stranci traže od opozicije da ne uznemirava javnost, jer im je Vučić obećao Kosovo

Ostavite komentar


  1. Borise, gospodine, kazite sve….jedino vi znate sve….od zlata cemo te praviti

    1. po zazhtevu Srbije na celu sa biv.Predsednikom Tadicem trazli su da izjasni Medjunarodni sud pravde i dobili su odfgvor.Zar ste zabravili to/
      Prema tome Vi sa Jeremicem bili ste glavni sto medhunarodni sud pravdxe dao Vam odgovor i sada pricvate nesto sto je neumesno i krajnje nekorektno .Bili na vlast i treba da dodju nove m lade generacije i Vasa karijera je zav rsena .Osim toga samo kritikujete a ne nudite nista novao a to znaci cilj Vam je samo da docepate vlasti a Kosovo Vam je samo povod da toga dodjete .

  2. Pa ja ovo godinama govorim,a pri tom ne mislim da sam otkrio rupuna saksiji,jer je sve to ocigledno,samo nema gde da se kaze. Osnovna stvar je u gebelsovskim medijima ki mil vucica,to vide i znaju ovi sa zapada,al bas ih briga dok god im on ispunjava zelje. Mi se non-stop zanosimo kako oni ne znaju sta se ovde desava-ZNAJU VRLO DOBRO,al zabole ih za slobodu medija u Srbiji dok seseljev pionir radi sve sto mu narede i tacka.Jedini izlaz je da svi izadjemo na izbore i oteramo bagru radikalsku,ko zna bolje neka mi kaze,rado cu prihvatiti.

  3. Neverovatno je šta Tadić priča!? Pogubni učinak svoje višegodišnje vladavine je potpuno „zaboravio“ a sada stvara pararelnu stvarnost da bi obezvredio rezultate sadašnje vlasti, koje priznaje cela međunarodna zajednica i njene relevantne institucije. Verujem mu jedino da su strani šefovi domaće opozicije naložili da ne „uznemiravaju javnost“ jer strancima je apsolutno jasno da opozicija, a naročito Tadić, nemaju gotovo nikakvu podršku naroda, te ni mogućnost da menjaju stvari. Ta činjenica znači i da će ulaganja stranaca u opoziciju biti tek tolika da ih održava u životu sve dok Veruju da jedino Vučić ima kapacitet za pregovore.

  4. A zi pak nisi, pluskvamperektu jedan. Da bi i prošlost i budućnost samo da dođeš u priliku. Nego ako ima što penzije ćuti i kanjaj.

  5. Tadiću samo rokaj šakom u glavu, da si takav bio pre 2012. ne bi te ova šizofrena sprdnja smenila.

  6. Vecina gradjana to zna ali ne moze da ga spreci da to uradi jer nas on tretira kao ovce,gradeci na tom pitanju licnu karijeru.On je bolesno ambiciozan i ne postoji nista sto ne bi uradio za rad licnog interesa.

  7. Bre Borise mani se Kosova i jeftinih politickih poena. Pa neka vec jednom AV pokloni Albancima. Muka mi je vise od svih vas i tog Kosova. Pa znate li da ima i h centralnoj Srbiji ljudi koji tesko zive? Tesko nama sa ovakvom vlascu i sa ovakvom opozicijom.

    1. Tesko nama i sa tobom, ivane!
      Opzicija i brza, bolja, jaca vlast NISU isto teske.
      Teza je vlast.
      I opasnija.
      Bolesnija.

    2. Muka ti od Kosova,a za to Kosovo su izginuli toliki nasi preci i ostavii svoje kosti ne zalezi svoje zivote da bi ti danas ziveo u Srbiji.Evo SAD ima dva teritorijalna problema,aj neka neko kaze da mu je muka od njih.Mi smo ni za sta,izgubljeni,pobegli bi i od Sandjaka,Vojvodine.Ni manje zemlje ni veceg separatizma.

  8. Pa koje gospodine Tadiću bio na Vlasti kada je Kosovo proglasilo svoju nezavisnost. Dobro znaš da Vučić nije.

  9. Nije moje da se mešam ali…
    Ljudi, pa ovo je stvarno George Clooney.
    Po prvi put među Srbima.

  10. Ovaj Tadić opet obmanjije građane sa svojim izmišljotinama.

    1. Kojim izmisljotinama?
      I ne kaze se „sa svojim izmisljotinama“, nego „svjim izmisljotinama“.

  11. Ja sam nekada glasao za ovog čoveka, a on mi sada potcenjuje zdrav razum šupljim pričama o nekim navodnim Vučićevim obećanjima. Umesto što uvaljuje svoje sofizme, zašto nema elementarne petlje (ili pameti) da i sam predloži neko konkretno rešenje za Kosovo? Istini za volju, ni aktuelni predsednik ne kaže ništa konkretno. Mislim da sam već negde izneo svoje mišljenje: kao što kosovski preoblem nije bio rešen u Tadićevom mandatu, isto tako neće biti ni u Vučićevom. Na moju veliku žalost, u Evropsku Uniju, veoma dugo, a možda i nikada nećemo ući.

  12. Kako sad sve znas, a dok si grejao fotelju onda je sve bilo nerešivo.

  13. Meni je nekako zao opozicije. Zar stvarno misle da imaju posla sa g.Vucicem? Pa zar ne vide ko stoji iza g.Vucica i ko ga podrzava( Zapad). I podrzavace ga dok god imaju garancije da ce zavrsiti Kosovo.

  14. Corax, 15.Juni.2019,
    prijatno nedeljno popodne i malo strpljenja zbog velike guzve!

  15. Imena tih stranaca odmah.Dosta rekla kazala.jesuli to oni stranci kojima je Tadic dao kljuceve Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.