Tadić: Tači i ja nikada nismo postigli nikakav dogovor

Šta je pozadina tvrdnji nemačkog diplomate da je Moskva odbila da podrži sporazum Beograda i Prištine 2007. godine

Ostavite komentar


  1. ??? Vučic krije i pljačku vojnih invalida. Ja ne primam dodatak od juna meseca. Znači 7X 29.000=203.000 din. sam opljačkan, i ako sa v.invalid V gr. sa 70%. invalidnosti…

    P: Sajdzo Bogutovac.

    1. Dragi Sajdzo jesi li ti siguran da si nazalost invalid nase vojske ili pak protivnicke….Mozda te pare cekaju u Sarajevu??

    1. Ako je tako, zašto ih puštaju niz vodu, ili ubijajaju i dovode druge ? Zašto decenijama muče narod na nehuman način (sportska i kulturna izolacija, agresija, bombardovanje, uslovljavanja za sve i svašta, osiromašivanje, dovođenje u zablude i izazivanje građanskih ratova), ako imaju marionete, a ove, pak svoje i tako do mrmota Fila, koji mami istovetne dane, 11.000 kopija do danas, ili u našem slučaju mečka na Kalemegdanu ?
      Kad sam bio klinac, mislio sam da je država ozbiljna tvorevina.
      Sada vidim da ne može da nakrpi, ni pet šest godina.

  2. Moze li neko da obavesti Tadica da srpski narod nije glup!? Vrlo dobro znamo sta je radio za vreme svoje vladavine. On i njegovi partneri! Krali su , unistavali i prodavali sve sto se moglo prodati, ukljucujuci i Kosovo! Pa, za vreme njihove vladavine nastala je zastava tzv. Kosovo, kako su to mogli da dozvole?! Za koliko para su to dozvolili?! I sada prica kako nije imao dogovor?! Ma, mozes ti prijatelju da pricas do sutra, istina je tu!

  3. Ozrene-Ilidža ja sam vojni mirnodopski invalid 70%. Šumadonac sam i u Bosni nikada nisam bio. A ti pozdravi Vučica…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.