Tadić: Tragičan odgovor Dačića

Ostavite komentar


  1. Tadicu, proslo je vreme kada smo te se plasili. Danas vise do nas, gradjana, ne mozes dopreti. Samo si los politicar i tezak demagog.

  2. Rece najveci kriminalac koga je Srbija videla!Da je srece ti bi odavno bio u zatvoru koliko je ljudi samo zbog tebe poginulo i ostalo bez hleba!Tadic je dotako dno!

  3. Otkuda mu moralno pravo da se javlja posle toliko godina urušavanja Srbije.

  4. Kako god … Tadić je najveći krivac za vraćanje crveno-crne koalicije na scenu.

  5. Mozda Tadic nije trebalo da Potezicu, kao kadar SPS salje za ambasadora u Libiju. Mozda nije trebalo da jurisnika Mladih socijalista Vuka Jeremica postavi za MSP. Pa ni da ga predlaze za predsednika vlade i drzave. Mozda nije trebalo da pravi koaliciju sa SPS ako bas toliko ne valjaju. Mozda nije trebalo da postavlja Mirka Stefanovica, /funkcionera JUL/ i rodjenog strica Borka Stefanovica na visoku funkciju u MSP i da sa njim "koordinira". Mozda nije trebalo da sa tolikim odusevljenjem obilazi i hvali nesvrstane, Gadafija i slicne. Mozda nije trebalo da mu "savetnik za spoljnu politiku" bude Jovan Ratkovic, nezaposleni ekolog iz G17

  6. Potpuno ste u pravu Tadicu za sve sto ste izneli.Moram da primetim samo jedno,ni Dacica ni AV ne bi bilo na politickoj sceni da ih vi niste doveli ponovo.Jednog direktno{Dacic},jednog svojim losim delovanjem{AV}

  7. S takvima si Ti saradjivao a posle im dozvolio da dodju na vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.