Tadić: Vučić opsednut time da ima mesto u istoriji

Ostavite komentar


  1. Svaki predsednik države ima svoje mesto u istoriji. Oduvek je bilo.

    1. a ovaj ce biti upamcen po otimacini od penzionera, nisu u stanju da podignu privredu i BDP zemlje ali u otimanju od najslabijih im niko nije ravan. Ako je zemlja bila pred bankrotom zasto nisu svi ucestvovali u saniranju finansija od stranih banaka, tajkuna, kulaka, nego sve svalio na penzionere.

  2. Вучић нема разлога да буде опседнут местом у историји јер га је већ обезбедио. Једно ружно, мрачно и презрено место, одмах поред Тадића.

    1. Kako mozete da kazete da je Tadic zasluzio ruzno, mracno… mesto.
      Sta je Tadic lose uradio srpskom narodu, da li je IKAD spomenuo rec mrznja, da li je stvarao razdor medju narodom?Da li je rekao reci koje ne pristoje predsedniku? Da li nam je doneo ikakvu losu odluku protiv naroda?
      Osudjujem ga sto je doprineo raspadu DS ali to nema veze sa narodom, narod bira.

  3. Ako je Vučić opsednut time da ima mesto u istoriji, to samo znaci da je ambiciozan. U srbiji gde je narod neizlecivo lenj, na ambiciju koja je skopcana sa radom i rezultatima, se gleda kao na nesto – negativno.

  4. Ne treba vama blok protiv Vučića, već blok koji će zajedno sa Vučićem da radi za dobrobit Srbije. Niste ništa uradili šestog oktobra, i tako izneverili narod i očekivanja, da će tajkuni i ratni profiteri, odgovarati narodu Srbije.

  5. Ima istine u kazivanju Borisa Tadica ali zaboravlja da su se partije DOS-a morale oduzivati onima ko ih je doveo na vlast pa su pravile korake koji su direktno stetili interesima naroda.Hocu reci da ni on i njegovi nisu uopste bolji od sadasnje vlasti

  6. Majstor Vucic ce biti upamcen samo kao izuzetno psihicki poremecena osoba i jedna besprimerna individua koja je simbol primitivizma,nekulture,nepristojnosti,neuglednosti i svega loseg sto moze imati neka osoba.

  7. Tebi smo hvala gospodu bogu videli leđa jer si i ti sebi obezbedio mesto u istoriji u najnegativnijem kontekstu kada je u pitranju život na ovim prostorima.Zaista neznam šta se više „lomataš“ po politici jer si ti jednom zauvek završena priča.
    Isti slučaj će biti i sa ovim aktuelnim „zidarom Potemkinovih sela“.Kada se sruši građevina sazdana na lažima i zaluđivanju,i on će se naći baš tamo gder i ti.
    Škrt je ovaj prostor kada treba da iznedri ljudsku veličinu koja će istorijski biti označena kao neko ko je zaista doneo dobrobit svome narodu.Problem je u samom narodu jer dozvoljava da mu podizanjem emotivnosti uskrate zdrav razum,i to je tako dosta dugo kroz čitavz istoriju ovih prostora.

  8. „Moj najveci strateski uspeh je stvaranje SNS-a“, Tadiceva izjava pre nekoliko godina.

  9. Za razliku od tebe Vučić zasluzuje svoje mesto u istoriji kao neko ko se borio da Srbija postane uspesna drzava.

  10. Кад прочитам оваква лупетања одмах ми је мука.Па са којим тајкунима се овај лажов обрачунао,ах да са Карићем који је уз помоћ Милошевића највише опљачкао Србију и српски народ па Митровићем медијским кримосом и још многима.Од доласка Вучића на власт тајкуни су се још размножили ко губари,па су ту сада:Кум,па бата Андреј па разни Крстићи,е јадни народе слеп си код очију.

  11. Slučaj- komedijant je doveo Borisa u politiku, a to nije za njega.
    Niti je dovoljno pokvaren niti je dovoljno radan i pametan.
    Vučić ti je pokazao kako se vlada . Treba lagati i obećavati i uništiti sve demokratske institucije, jer su korumpirane i gore od svakog diktatora.

  12. AV i kapitulacija Kosova:“Ana, potpiši ti,nije mi ni do čega!“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.