Tadić za El Pais: Srbijom vlada demagog i populista

Ostavite komentar


  1. Ko se ne seća nek pogleda šta su o Tadiću pisali Amerikanci u pismama kojima su slali svojoj ambasadi,objavljeno je sve u wikileaksu dostupno na internetu…
    Što se demagogije i populizma tiče pa dosta je setiti se priče o besplatnim akcijama koje će vredeti 1000 evra baš pred same izbore…

    1. Žulian Asanž kada bi skončao u zatvoru od Tadića ne bi bilo sretnijeg čoveka…

      1. Tadić jeste demagog i populista, Vučić je uznapredovao u odnosu na to u plašljivog kriminalca. 1000 evra za akcije je obećavao Dinkić (i Tadićev i Vučićev ekonomski savetnik).

  2. Pa tvoja politika je bila “četiri stuba spoljne politike” koju su ovi koje si stvorio samo usavršili! Sad si se setio evropejstva!

  3. Kad nemože Tadiću da nađe grešku, piše o Amerikancuma i Dinkićevim akicijama. Ipak, dajte joj sendvič.

    1. Zasluzila je sendvic? Pozeljno bi bilo za normalno funkcionisanje mozdanog tkiva, umesto podriguse malo pohovanog teleceg mozga?

  4. Isuse i Marija kak je ljepo što gospon Tadić nije prijedsednik Hrvatske on bi se ispričao Srbiji….

  5. Objektivno,doveo si ga ti na vlast pa sad svi mi moramo da ispastamo
    tvoje greske.Sad je kasno i koliko ce ovo zlo trajati,niko ne zna.

    1. Zato smo i tu gde jesmo, jer se glasa za „gospodina“, a ne za politiku i rezultate. Koliko je onaj „gospodin“ i „demokrata“, toliko je ovaj „patriota“ i „Srbin“. Sve ista… banda, prodaju nam m.za b. a iza tih praznih priča sisaju krv ovom narodu koji je skoro na izdisaju…

  6. To gospodine Tadić nije samo demagog i populista (Vi ste lepo vaspitani, zato tak kažete), to je čovek koji se zakleo na Miroslavljevom jevanđelju a stalno laže svoj narod, preuzeo je svu vlast u državi, znači da ne postoje institucije, daje izjave svim svojim televizijama i beskrupulozno manipuliše javnim mnjenjem. Ne podnosi građane koji nikada neće glasati za njega i prosto ne zna šta još da uradi da svojom „glumom“ udobrovolji šire biračko telo. Koliko god da je naivan, jer mnogi su nas pre njega lagali, sem Đinđića, narod nije glup i kada bi se oslobodio RTS – Vučić bi izgubio izbore. Zato on to ne dozvoljava. Ali, „idu Mara i svatovi…“ i to će se, pre ili kasnije dogoditi. Srećno, srpski narode, u toj borbi!

  7. Ko o cemu Tadic o postenju i demomratiji. Pa vremena su se promenila a Srbija je po svemu sudeci napredovala i sredila se u svakom pogledu sto mozete i sami ds primetitie ali ne zelite ali zato gradjani osete te promene na bolje.

  8. Sve je tačno. Jedini problem je što ovo može da kaže bilo ko, osim dotičnog. Da je neki intelektualac, već bi shvatio da bi svojim povlačenjem iz politike pomogao Srbiji da možda nađe pravu alternativu bivšoj i sadašnjoj vlasti (razlike među njima su i bukvalno kozmetičke). Dok god su ovi jedina opozicija, za Vučića nema zime.

    1. A zasto ne formirate opozicionu stranku po Vasoj volji? Pokrenite se, probudite ovaj letargicni narod. Zasto cekate da neko drugi to uradi umesto Vas?

  9. Srbija je 2012 izabrala da se vrati u 90-te to jest glasala za crno-crvenu koaliciju.Sad sa ovima napred do novog gradjanskog rata nazalost mnogi nevide tu opasnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.