Tatjana Lazarević: Srbi na severu Kosova „ozlojeđeni“ zbog politike Beograda

Ostavite komentar


  1. A upravo je to tema izbora u Bgd-u i pohvala rada vlasti ???!!!
    Pa dobili su preko 70% glasova sa tog područja onomad … i sada će da ih dovoze na glasanje !!!

  2. Život Srba na severu Kosova nakon odluke o ukidanju dinara izgleda znatno teže, a pojedincima i porodicama je ostavljeno da se snami snalaze
    Komentar: Sigurno imas pravo za otezano stanje ali, za to je kriv aktuelna vlast Srbije. Zasto ih ne snabdeva bankovnim karticama, da mogu da podizu zarade (plate i penzije i druhge dodatke) u bilo kom bankomatu ili bilo kom bankovni ili postanski salteru, ili u bankomatima. Cesh nek ostaje u trezorima banaka Srbije.

  3. Prosto rešenje! Neka M.Radoičić uzima vaše dinare i lepo vam šalje evre.Ima on dosta vaših para.Što se tiče njegove dece, ne berite brigu.Čeka ih Dedinje ili Bgd na vodi.Misli on na vas ko na lanjski sneg.

  4. Srbi sa severa Kosova, organizujte se sami, batalite Beograd i politiku Srbije prema Kosovu, neće vam ni Dačić ni Vučić ni Petković pomoći. Laže se na sve strane.

Ostavite komentar


Politika

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim 8

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Donjoj Gradini, na obeležavanju Dana sećanja na žrtve ustaškog genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH), da je to područje "najveće srpsko polje smrti" i "sveta zemlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.