Tekst note koje je MSP Srbije poslalo Ambasadi Hrvatske povodom zabrane posete Vučića Jasenovcu

Ostavite komentar


  1. I gde je taj tekst MSP Srbije kod braća Hrvata na kraju završio?
    Tačno,
    u kanti za đubre.

  2. Kada se procitaju saopstenja jasno je kao dan kako ovi nasi bas VOLE da se svadjaju. Za razliku od veoma pristojne hrvatske note, nasa je bezobrazna i nevaspitana. Pre svega, predsednik bilo koje drzave NE MOZE ici ni u kakve posete u inostranstvo (pa i kod kuce, valjda), a da se prethodno ne NAJAVI! A Hrvati su nezvanicno saznali da on dolazi sa citavom PR ekipom na slikanje u Jasenovac. Sto ce reci da je izlet planiran u tajnosti. I onda su se nasi, jelte, „sokirali“. Pa im to nije bilo dosta, vec PRETE zvanicnicima, izjednacavaju danasnju Hrvatsku sa NDH i jos na kraju obesmisljavaju uzasne zrtve logora izmisljajuci: „mesto stradanja više stotina hiljada nevinih žrtava“, sto je cista izmisljotina. Cudno je, izmedju ostalog, zasto je ovaj cirkus zapoceo DANAS, posle pada aviona, a ne onda kada se DOGODIO!

  3. Predsednik drzave nije bilo koja ličnost sa diplomatskim pasošem!
    Da li je Zoran Milanović privatno dolazio u Srbiju? Naravno da nije. Sve mi se čini da je ovo paravan za nešto drugo, npr. da se skrene pažnja zbog pada ukrajinskog aviona u Grčkoj koji je poleteo iz Niša i nosio isporuku oružja… zvanično za Bangladeš, ali nismo mi baš svi Vučićevi botovi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.