Telekom: Vlasnici N1 i SBB-a opasno manipulišu

Ostavite komentar


  1. E zbog ovoga united media i nece da pregovara sa telekom srbija jer i dalje se pljuje N1 i sbb neverovatno ali zaista

    1. Gledam redovno N1,a i vesti drugih televizija. Ali,kad vidim logo CNN,iskreno,smuci mi se. CNN nam je previse zla nanela. Mozete da mislite sta hocete,ali to je istina. Ne mislim to i za N1,ali morao sam da napisem

      1. Ja mislim da je Sputnjik i RT najvece medijsko zlo koje postoji. Mozda CNN jeste opredeljen, za demokrate u Americi, ali to je unutar-americka politizacija koja nema toliko veze sa nama. To sto se nama ne svidjaju vesti koje o nama objavljuju, a sto mi uporno zanemarujemo, velikim delom je nasa zasluga. Dok sa druge strane Sputnjik i RT serviraju samo sugestivne informacije. Samo superlative o Putinu i Rusiji, a samo negativno o protivnicima, i iskljucivo to. Svaka do jedne njihova informacija je isfiltrirana sugestijama. Kao da im nije cilj da informisu nego da kreiraju misljenje!… I nakon godina i godina takvog uticaja vi u Srbiji imate situaciju da je Putin najpopularniji politicar. Zalosno, posebno u vreme kada se svaka informacija relativno lako moze proveriti.

    2. Pokusaj da se prisetis nacina na koji je nastao SBB , i njegov nusproizvod N1. Neka pokazu i na sudu dokazu sta su placali tokom niza godina neleganog rada i raznih prodaja i preprodaja po svim mogucim drzavicama a van domasaja poreskih obaveza u Srbiji. Ne podrzavam RTS niti Telekom, a ponajmanje SNS, a nemam ni razumevanje za „patnje“ vlasnika i suvlasnika kriminalno stecenog medijsko mega-biznisa uj Srbiji. Slicno bih mogao da kazem i za Pink a, za njih je BK bio „mala bebica“ koja je opreavdano ugasena zbog neporavdanokg „kraduckanja“ Brace Karic (i rodbine).

  2. „Brend Supernova“!!!! Lepo pise da taj kablovski oerater pripada Telekomu. Pa, evo, ja bih volela da znam, da li oni NAPLACUJU svoje usluge? Ako to jeste slucaj, odakle im ideja da se cak 17 kanala emituje BESPLATNO?

  3. Gospodo iz Telekoma, Vi niste vlasnici Telekoma, nego od političkih vlasti postavjleni kao politički menadžment. Pri tome, niti ste profesionalni menadžeri, niti ste stručnjaci za telekomunikacije! A da ste pravi vlasnici, nikada nebiste dali 195 milE svojih para za kupovinu Kopernikusa, jer biste poslovali tržišno, znači bez subvencija države, a vodili bi Vas pravi menadžeri, a ne razni Ćulibrci i Lučići, koje budući vlasnik, posle prodaje ima da najuri još u toku potpisivanja kupoprodajnog ugovora, jer Telekom tako, kao što ga vodite Vi, mogl da vodi i moja pokojna baba, ali je objektivno sprečena. Sedite tu GDI STE JER I ZA GDI STE NISTE, do prodaje, a onda razlaz, kud koji mili moji“ i ćutite više!

      1. Za razliku od samoproklamovane elite uvek sam sa paznjom gledao da bih uporedjivao sa drugim izvorima vesti.Ali posle ocigledne prevare da su na silu ugaseni sto se moglo videti iz prepiske ako si sposoban da protumacis videlo se da je bila klasicna ucena.Sada citam samo Danas

  4. Daj , vi iz Telekoma , nadjite neko “ uverljivije “ ili intiligentnije saopstenje jer ovakve zamene teza i lupetanje sa skrivanjem cinjenica je izlizano providno pa niko vise ne reaguje , osim sns talibana , koji „pucaju “ sa corcima bez ikakvog efekta na javno misljenje .
    Videvsi vasu konferenciju za stampu sa pravnim savetnicima prva misao mi je bila da je onaj “ biznis “ men Djordjevic , “ kupac “ Mega bleja , za vas “ artist – umetnik “ jer ste neuverljivi , ne elokventni , amateri uhvaceni sa “ prstima u medu „, mirisite na “ muljanje “ na kilometre ali bahati primenjujuci Goebbels pravilo da LAZ treba ponavljati onoliko puta koliko je potrebno da postane istina
    Prilikom prve promene vlasti vasa odgovornost za sve poslovne poteze Javnog preduzeca “ Telekom “ bice ispitana sa procesuiranjem i naravno svim konsekvencama

    1. Pa, ne moraju da ih emituju nikako, zar ne? Da li je prihvatljiv pritisak Junajted grupe na Telekom da MORA(!!!) da emituje N1 i da za to isplati 15 miliona evra ili će u suprotnom da bude optužen za „gašenje medijskih sloboda“? To se zove medijsko siledžijstvo! Meni je svaka vrsta siledžijstva neprihvatljiva.

  5. kritikovao sam N1 što je odbio da pregovara ali posle ovog saopštenja povlačim sve i puna podrška N1. Sad je jasno da su ovi beskičmenjaci u Telekomu dobili zadatak da spreče emitovanje N1 na Telekomu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.