Teodorović: Najpre srušiti aktuelnu vlast, onda može da se gradi politički život

Ostavite komentar


  1. Mislim da neke stvari prenaglasavate. Da li vi verujete da je projekat metroa optimalan za beograd, jer vlast kaze da jeste. Ne verujete, znate da nije. Da li verujete da je biracki spisak tacan. Ne verujete. Da li verujete da je zivotni standard u srbiji bolji nego ikad. Ne verujete, ziveli ste u socijalizmu. Znaci, nema se poverenja u ono sto vlast govori. Mnogo puta su ljudi videli da nije bas sve onako kako se prica na televiziji. Jednostavno ne veruju nikom. Mi imamo pomalo fundamentalistickog u mentalitetu i spremni smo da se usprotivimo necemu po cenu zivota. Olako se odricemo zivota jer i nije ono sto smo ocekivali. Bogati razmisljaju drugacije.

  2. Ne mogu da verujem šta jedan obrazovan čovek priča. Po njemu treba po svaku cenu srušiti ovu ‘diktatorsku’ vlast, bez obzira na posledice, ali upošte ne govori koji su dalji planovi i šta će buduća vlast ponuditi narodu, kojim putem će ići ekonomija, šta će biti sa Kosovom, sve su to za akademika a i opoziciju tabu teme. Ustvari on uošte ne garantuje da će ljudima biti bolje, niti im garantuje sigurnu budućnost. Srušiti SNS, a šta ćemo posle . . . pa vedećemo. To je totalno neozbiljno.
    S druge strana u drugom delu članka, a u vezi vakcinacije, u potpunosti podržavam stavove akademika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.