Tepić, Aleksić i Ćuta pozvali građane na veliki skup ispred RIK-a u 18 časova, da brane izbornu volju (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ako pozivaju preko N1 i Nove, to je isto kao kad neko sam sebi priča u bradu. Pinkovi i RTS gledaoci nemaju pojma o krađi, a sutra će dodatno preko „obraćanja“ biti vakcinisani od potencijalnih neželjenih izjava opozicije.

  2. sledi gostovanje Mi-glas iz necega, u jutarnjem kod jj radi daljeg ispiranja mozga. protiv opozicije. Onaj gospodin lekar, je toliko pun mrzne prema opoziciji, to je nevidjeno. Opozicija mora da se vise aktivira na drustvenim mrezama, nadje savetnike za marketing, studenti mogu da preuzmu IT aktivnosti. Ljudi, trgnite se iz letargije. Borite se protiv azdaje.

  3. Како сте могли бити покрадени, кад вас је у изборним комисијама било троструко више од осталих??? Зашто нисте стављали било какве примедбе на записнике? Како то да тада нисте знали за „крађе“?

  4. Svi Pinkovi i RTSovi gledaoci imaju telefone u rukama, tako da mi je danas besmisleno govoriti o neznanju i nedostatku informacija. Nemojte se oslanjati samo na državne medije, pa zaboga kako ste srušili Miloševića bez interneta i društvenih medija?! Hoću ds kažem da mi je glupa tvrdnja kako je neko izgubio/dobio izbore jer ga nije/jeste bilo na RTSu?!

  5. O kradji se prica na svakom mestu, Internet bruji, salju se na telefone poruke, proziva se vlast. Problem je u tome sto se opozicija zavarava, misleci da, je slab odziv na proteste rezultat neinformisanosti. Ne misle svi gradjani kao vodje protesta ne glasam za Vucica, ali protest ne moze da bude alibi za greske opozicije pre I tokom izbora. Dobili smo koliko smo uspeli, manje nego sto smo se nadali, narocito u Beogradu.

  6. Drugovi i drugarice ili kako se to sada kaze popularno braco i sestre,opozicija je napravila niz katastrofalnih gresaka i sada nema dalje,samo dzabe protestvuju,vecina naroda ovakvu opoziciju ne podrzava.

  7. Sve moj do moga i vlast i opozicija .Žutu paru ne vrede buntovnici i izrodi.Šta sada glumetate žrtve?Znali ste sa kim ulazite u trku,što se niste naučili kako da ih kontrolišete.U ovoj državi stalno se pravi haos neki.Izborni zakon se pod hitno mora promeni i da se glasa za ime i prezime,kakve liste.

  8. Zasto su ljudi potpidivali zapisnike. 5000 posmatra a je bilo. A ako je kraja, kako kazete, onda skidamo kapu, vi ste glupi i nemate sta da tražite. Niste pokradeni, vec vas narod neceeee.

  9. Ja nisam ni izisao nisam ni za jednu vlast al sama opozicija reklamira Vucica oni nista nisu izneli za drzavu vec samo im je bilo aj da skinemo Vucica pa dajte bre recite koji program imate tacnije sta bi ste za Vojvodinu uradili a svi ste vec bili neki faktor tako da nam dodje ona stara poslovica sjasi kurta da uzjase murta.svi ste isti

  10. Људи, хајдемо сви у Београд да бранимо Србију и председника! Ја сам кренуо! Видимо се!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.