Tepić: Cirkuski karavan Zorane Mihajlović

Ostavite komentar


  1. Bravo Marinika pravo u centar. Možda je „neko“ podvalio ministarki ovog vozača pa nije imala kud. Samo ženama koje glasaju za SNS nije bitno što je on siledzija. Žalosno.

    1. Borkovic je visestruki Sampion u auto sportu. Prvi put je branio of napada svoju trudnu zenu a drugi put je samo zapitao protivnika sto ga je izbacio guranjem iz trke u poslednjem krugu i u trenutku kada je vodio. Tepicka Preletacevic se ostrvila i na auto-sport.

    2. Nisam politicki orjentisana ,ali gos Tepic Vi stalno nekog kritikujete ni jedne pohvale ni jedne lepe reci za nekog .Da li je moguce da niko ne valja?Vratite vreme u nazad ,setite se Vasim dela i udela samo u gradu gde ste rodjeni .

      1. Draga Pancevka, bilo bi lepo da i nas nepartijce prosvetlite cime je to g-dja Tepic izgubila pravo da kritikuje los rad bilo koga a pogotovo onih koje mi placamo kroz porez. Vama niko ne brani da hvalite bilo koga. Ako je g-dja Tepic ucinila neka kriminalna dela, tuzite je, sud je pravedan i odmerice joj opravdanu kaznu. To sto ste „politicki neorinentisana“ nije nimalo pohvalno, da ne upotrebim neku ruzniju rec.

  2. Насиље се не може подржати, као и манипулације. Душан Борковић је ,,У намери да се докопа другог возача, гурнуо жену на аутомобил…,,. Дакле то је непажња, свакако није намера насиља према женама. Цитирао сам вест из новина.Дакле Маринка политичка борба је сасвим ок, али када се користе неистине у политичкој борби, то има друго име.

  3. Ako je klepio „milku“ verovatno je isplatio donaciju „za dva brata“ jedno 99%, i ostao u igri…

  4. Kakvu borbu za rodnu ravnopravnost ocekivati od narodnjacke turbo pevaljke bez muzickog talenta a koja ganja stajl Cece Raznjatovic i gazi po gradilisnom sljunku sa stiklama od 15cm? Misteriozno je kako njoj niko ne trazi diplomu na uvid dok ona najvise pokazuje nekompetetnost (pored seljackog ukusa). Mora biti da mnogi nesto grade na divljaka pa da joj se ne zamere…

    1. Trebalo je da autoput asvaltiraju ministarkinim tečnim puderom, mnogo bi duže trajao od Dodikovog “asvalta“, zato što se nanosi deblji sloj…

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.