Tepić: Dajmo članovima Jedan od pet miliona priliku da pojasne stav o izborima

Ostavite komentar


  1. 1 od 5 miliona je organizacija koju finansira neko sa strane. Odakle novac za sve transparentne, ozvučenja… Budite, ljudi, oprezni kada su oni u pitanju!

    1. Jedan od 5 milona je opstenarodni pokret koga su Djilas i Marika Tepic uzurpirali.
      Pokret je uredno registrovan i smanjenjem cezusa vidi sansu da svoje celogodisne delovanje politicki materalizuju.

    2. Ja sam oprezniji kada vidim da neko ima para da placa ljudima da idu po mitinzima. Koliko kostaju stotine autobusa koji jure kroz Srbiju za svaki mig naseg predsednika?

    3. mark, Vi ocigledno gledate samo pink I slusa te samo niihov program..Kada krenete do vrata siguran sam da visits kako nam she cveta I kako ljudima prete otkazima ako ne odu na nekim od mitinga da daju podrsku verujem vasem obozavanom predsedniku psihopati. On je to postal zahvaljujuci takvima kao Vi..Tuzno je da mislite da mitinge neko placa.ali se zato ne pitate ko placa one cirkuske konvoje autobusa za podrsku ..da ra ne spominjem…kome…Tako I u tom momentu svi beogradjani iz surdulice I leskovca budu na skupovima I celom cirkusu..kako bi Srbija bila veca seljanija nego sto jeste….zahvaljujuci upravo takvima kao sto ste Vi.!

  2. Svi oni koji se „predstavljaju“kao opozicija,a žele da izadju na izbore,da objave spisak imena kandidata za:
    1)poslanike
    2)ministre
    3)premijera
    4)i imena za sve funkcije koje bira skupština
    Za sada neka objave imena,a kasnije u toku kampanje program stranke.

  3. Bas tako gospodjo Tepic … DAJMO im tzv priliku i „test“… losa studentarija u tzv „politickoj“ projekciji, Niste vi deco tzv “ #1 od 5 … necega“ … DECO MI OSVAJAMO OVU JEBENU SLOBODU JER TAKO MORA DA BUDE PO PRIRODNOM ZAKONU. A VI DECURLIJO MARS U KLUPE I ZAVRSITE ISPITE I ONDA OSTANITANITE U SRBIJI ili „palite“ DALJE U SVET. MNOGO STE SE BRE „ZAIGRALI“ DECO, OVO VISE NIJE DECIJI VRTIC, VEC OPASNA BITKA IZMEDJU DOBRA I ZLA.

    1. Polupismen i antiintrligentan komentar.
      Da li hoćeš reći da Opozicija nije ni potrebna? U tom slučaju momentalno rasformirati SNS koji je takodje bio opozicija.

  4. U svakoj normalnoj zemlji izbori su nesto pozeljno, to je prilika da se pokaze kolik stranka zapravo vredi. Samo nasa opozicija izbegava da izadje na izbore, jer ne vrede nista.

    1. Kakva bistrina uma…Kao litar boze …Ima I drugim kanala semi links..ako niste znali..jednostavno je..

  5. Opozicija ni sama ne zna sta hoce. Nikada u istoriji nismo imali besmisleniju organizaciju od tog Saveza i 1od5!

  6. Kako vesto eskiviranje komentarisanja najavljenog izlaska na izbore od strane 1 od 5 miliona. Tek sada je jasno da Dragan Djilas stoji iza ovog pokreta. Meni licno to ne smeta, opozicija se mora boriti na sve moguce legitimne nacine ali makar nadjite prave studente sledeci put. Sam raspad tog pokreta i izlazak mnogih clanova govori o tome da nesto nije u redu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.