Tepić: Dejanu Bulatoviću želimo sve najbolje 1foto BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

„Žao nam je što je Bulatović doneo takvu odluku i svakako mu želimo sve najbolje“, kratko je za Danas prokomentarisala Marinika Tepić, šefica poslaničkog kluba Ujedinjeni, odluku poslanika Dejana Bulatovića da napusti ovaj poslanički klub i Stranku slobode i pravde.

Prethodno je sličnu izjavu Danasu dao i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekavši da zaista nemam šta da kaže osim da mu je iskreno žao.

Dejan Bulatović je ranije saopštio na konferenciji za novinare u Narodnoj skupštini, da o Đilasu ništa loše neće reći, da su proveli lepe zajedničke trenutke u stranci i da mu je pomogao kada mu je kuća izgorela.

Međutim, Bulatović je objavio i da napušta SSP i poslanički klub Ujedinjeni oko SSP-a, te da će narednih dana delovati kao samostalni poslanik.

Kako je rekao, u utorak će obavestiti javnost o tome da li će zadržati poslanički mandat, a najavio je i da će opširnije govoriti o svojim razlozima da napusti SSP.

Na pitanje da li će negde nastaviti politički angažman, odnosno da li će se priključiti nekom drugom poslaničkom klubu, Bulatović nije odgovorio direktno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari