Tepić: Spot protiv mene proizašao iz crveno – crne kuhinje

Guvernerka NBS Jorgovanki Tabaković omogućila poslovanje Slobodana Tešića mimo Zakona o deviznom poslovanju i obligacionim odnosima

Ostavite komentar


    1. Imam dosta godina i nisam nikad imao idole. Sad imam. Marinika je pravi idol i uzor. Uz to, ona je Rumunka po rođenju što na njenu borbu daje dodatni sjaj.

    2. Bravo gospodjo Tepic i gospodjo Pesic … ima nade za Srbiju, borba protiv ove olosokratije tek predstoji.

  1. svaka čast gospodjo na svemu,vi ste svjetlo na kraju tunela,veći ste patriota od svih Vučića i Dačića i Ristevića i inih…narod će uskoro da shvati gdje oni pripadaju.a pripadaju tamo gdje je Sergej T. smjestio Maju Gojković,kada su ga pitali,ovi isti što vas napadaju,zašto napada Maju G.pa ona je žena,on je odgovorio da smatra da ona ne spada u ljudski rod,kakva žena.Ovi nikogović ne spadaju ni u patriote ni u Srbe ni u ljude,oni ne pripadaju čovječanstvu.

  2. Strasno je sto niko ne reaguje na Tepiceve reci koje definitivno nisu plod maste. Tepiceva je pre svega rodoljub i zato ce je pod okriljem crveno- crne zastave klevetati, ponizavati u pokisaju da je slome. Tepiceva je mucenik i treba joj dati priznanje za njenu usamljenu borbu i njenu cast. Naravno hrabrost. Zivela!!!!

    1. Niko se ne pita odakle Tepicka dobija sve te informacije? Pretpostavljam iz iste baze kao sto ih je dobijao i Vuk Draskovic, i gde je sada ,saka jada.

  3. Prvo poštovanje za gospodju a drugo pa jedino u Srbiji mogu da napadaju starosedeoce došljaci iz Bugojna i stanovnici koji nemaju ni dva korena u Srbiji, hajde Srbi da se posvetimo i da prvo poštujemo sebe i dajemo podršku starosedeocima a nakon toga prihvatićemo sve došljake.

    1. biti izdajica u ovakvoj fasrbriji je priznanje!
      a došljaci su u jednom mestu u vojvodini isterali
      vrhunske proizvođače sladoleda koji su u to mesto
      došli 46.,! tako sada nemamo kvalitet…

  4. Mi svi koji pametno razmisljamo i kojima je do uredjene Srbije podrzavamo Mariniku Tepic pametnu i hrabru zenu koja je danas potrebna politickoj sceni Srbije.

  5. Jesu to opet neka nova saznanja Marinike, sledece njeno saznanje ce biti da je rakete koja je srusila avion u Iranu iz Krusika , posredovao je Stefanovic a Tesic dobio po duplo povoljnijoj ceni, za sve to jma dokaz uzbunjivac

    1. Dok je Tesicu i B. Stefanovicu takvih kao ti, oni nece brinuti ni za unucice, ni za cukununucice. Sta ces ti jado sa svojim podmlatkom kada bude pocelo vracanje ktedita, a para nigde osim kod navedenih?. Ti si nesrecnik, ne zbod sebe jer primas platicu za lojalnost, nego nesrecan deda, pradeda…

    2. Pre bih reko da je sledece saznanje da je granit jalovina, kao i da se na osnovu tvog komentara moze zakljuciti da nisu svi neljudi nastali od majmuna, vec su neki vode poreklo od beskicmenjaka.

  6. Raspad Vucicevog sistema.Kolateralna steta,svi u Srbiji sem vampira iz devedesetih.

  7. Kad budete menjali Ustav RS, vi ili oni drugi molim samo stavite Stradija, pa da ozvaničimo naš status. Taman će ostati RS. Hvala.

  8. Guverner Tabakovic je takodje falsiikator,kao Sinisa Mali,Bratislav Gasic i mnogi drugi iz Sns,plagirala je diplomu.

  9. Marinka, sve te akcije su za onih 10% Pinokiovih NE Idiota. Svi mi ostali cenimo i postujemo Vase stavove, rad i uticaj na obo nazadno zlo. Kamo srece da je vise osoba poput Vas.

  10. Gaziće narod u Srbiji sve pred sobom, dok na rukama nosi časne ljude kao što je Marinika. Nema više ni partija ni saveza ni pokreta. Narod će se prikloniti uz čast, a malobrojni šljam uz sendvič. Obračun će biti neizbežan, i veličanstven.

  11. Ne vidim čemu euforija oko Marinike Tepić? Svako ko prati političku scenu (a ne bih rekao da je dobar deo ovde prati) zna da je isto ovo samo sa kvalitetnijim dokazima, u javnost izneo narodni poslanik Srđan Nogo. I to pre bezmalo dve godine sa skupštinske govornice, i šta se desilo? Naravno ništa. Sve mi se čini da se kritičari i protivnici režima dele na podobne („prave“) i nepodobne („lažne“). Samo mi još uvek nije jasno sa kojim motivima i u čijem interesu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.