Tepić: Građanske patrole su kriminalne patrole i namera je da legitimišu građane bez konsekvenci

Ostavite komentar


  1. Naravno da je to za potrebe sekte na vlasti, ali, neće ih ništa spasiti narodnog gneva! Nadam se ubrzo.

  2. Ako je ovo što govori Marinika tačno, onda je u Srbiji na delu pokušaj da se uvedu SA odredi,tj. privatna policija jedne političke stranke,koja je u jednoj državi Evrope posle unutrašnjeg obračuna prerasla u SS jedinice!.

  3. Koja sramota za MUP. Kriminalci se javno hvale kako ce imati znacke slicne MUP-ovim, uniforme I druga obelezja I MUP uopste ne reaguje. U pitanju je poverenje gradjana u MUP! Ako pomenuta lica ne budu privedena na razgovor u MUP, to ce samo znaciti da je MUP iskljucivo u sluzbi vladajucih i da nema nameru da reaguje na prijave opozicionih poslanika.

  4. He he, bas me interesuje kako ce da me legitimisu ili nesto drugo da pokusaju.

  5. Samo nam jos to treba, malo je komunalna policija.

    Spasavaj se ko moze od Biljane Popovic i muza Baneta iz Srbije.

    1. Pogrešno razmišljanje prijatelju. Oni su ti koji treba da se plaše, i oni su ti koji trebaju da beže i spašavaju se. Oni su oličenje tiranije,lopovluka,laži,nepravde, bahatosti i svake neljudskosti najgore vrste. Mi smo ti koji treba da ostanemo ovde i koji moramo da se izborimo s ovim zlim,naopakim i nakaradnim nenarodnim režimom. Nama nema bežanja i nema uzmicanja. Ili ćemo svi zajedno pobediti ovo ZLO, ili nas u skoroj budućnosti neće biti kao naroda i države!

  6. Unapred izjavljujem: Ni mrtvog me nece legitimisati ta Vuciceva bulumenta!!!

  7. dosadilo im da se voze u kolima bez tablica. oće i oni da se ozvaniče. kao mito za doktore : )

  8. To je ko one šerijatske patrole po Evropi koje napadaju građane zbog kršenja šerijatskog prava na ulicama evropskih gradova?

Ostavite komentar


Politika

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku? 8

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku?

Do prošle sedmice predsednica lokalnog parlamenta u Tutinu i potpredsednica Sandžačke demokratske partije, Fazila Ferizović - Berović, juče je saopštila da neće učestvovati na lokalnim izborima u toj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.