Tepić: Najava o pomeranju izbora još jedna farsa

Ostavite komentar


  1. Upravo tako, najobičnja farsa jer to odlaganje ne može biti kasnie od maja. A dali će izbori biti u početkom marta ili početkom maja, to ništa suštinski ne menja stvar. Zato samo BOJKOT!

    1. Tačno tako – bojkota mora bit po svaku cenu – ko izađe na izbore je av bot – nema šanse da izađem na izbore pre janura 2021 – neophodno je prekinuti sve razgovore sa EU pod hitno! Vlast je pokazala slabost i sad moramo do kraja da istrajemo u bojkotu – čak i da opozicija pozove na izbore – BOJKOT pre janura 2021 PO SVAKU CENU – SAMO BOTIŠE REŽIMA IZLAZE NA IZBORE PRE 2021!

      1. Ne mozes da ocenjujes ljude koji izlaze na izborima svojevoljno bez pritisaka Vlasti i SNS opresije da su botovi. To je njihova stvar kao gradjansko zagarantovano pravo. Sa mog stanovista ovom vasom jednoumnom izjavom vi se ne razlikujete puno od samih SNS botova koji po svaku cenu zagovaraju izbore. Jednoumnim razmisljanjem se nista ne menja, makar bilo i korektno, ako gradjani ne sagledavaju situaciju iz svih uglova i mogu kriticki da postupe na bilo kom postupku, onda ce stvari zaista ostati iste kao i sada.

        1. Svako ko izađe na izbore njegov glas ulazi u ukupni zbir glasova što znači da mi koji hoćemo da bojkotujemo izbore ne želimo da dajemo legitimitet naprednjacima koji će po sadašnjim uslovima sigurno da pobede.

  2. Farsa je i danasnje okupljanje oko RTS-a , na petak 13. , kada znamo da je narod sujeveran,a jos je i faza punog Meseca…??

  3. Jel Đilas garantuje da je stručan tim ili stručan sekund u pravu, pa treba devet meseci?

  4. Evropi i Vučiću treba opozicija u Skupštini zbog validnosti odluke o priznavanju Kosova,sve ostalo je igra.Ali tu više niko nije naivan.

  5. Pa ovoj ništa ne odgovara,nevalja u martu,nevalja pomeranje…..
    a šta vam odgovara gospođo Tepić,da dođete na vlast bez izbora.Po mom skromnom mišljenju,nemate vi nikakav program.

    1. A šta vama odgovara? Da na svim televizijama gledamo ove bahate sns-ovce,na čelu sa predvodnikom,kako ispiraju mozak i zastrašuju ovaj jadni narod(ucenjuju radnike i plaše penzionere).

  6. ma kad vucit kaze ne zaboravite to on kad kae oni ce se odrzat on je gazda za cijelu srbiju i vi se samo blamirate

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.