Tepić: Ne idemo na okrugli sto u ponedeljak, otvorenost za javnost je crvena linija

Ostavite komentar


  1. Jako je brojna ova opozicija, što je čini i bitnom verovatno , pa bi sve njihove želje, čestitke i pozdrave trebalo uvažiti. Kada već to može tako , želim i ja na Bahame Vučiću !

  2. bezanje od razgovara,saljete sliku narodu da niste spremni i strucni da vodite iste.Sto dalje aplicira,da uopste vase ideje nemozete argumentujete,jos jedan dokaz i pokazatelj slabosti.

  3. Marinika Tepić će izgleda veoma brzo promenuti stranku, to ćemo saznati veoma brzo, kao da se ona nešto pita po pitanju Bojkota. DraganMaršićanin je održao lekciju.

    1. M.Tepic je moderna, obrazovana, dosledna, uspesna, politicarka evropskih vrednosti, jednom recju suprotnost od vas naprednih.

  4. Bravo za Mariniku Tepić, Dragan Maršićanin slobodno neka ide sa svojom DSS na izbore, neka se izmeri i neka učestvuje u odlukama vlasti. Molim da se komentar ne cenzuriše.

  5. Bas sam se pitala sta ce opozicija sad da izmisli. Kad ono opet ista prica. Mogli su biti malo kreativniji!

Ostavite komentar


Politika

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika 10

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika

Iako je najavljivana za kraj februara, sredinu marta, pa za početak aprila, novu vladu, Srbija će dobiti tek za prvomsjake praznike, i to nekoliko dana pre isteka zakonskog roka za formiranje izvršne vlsti. Sagovornici Danasa ocenjuju da su razlozi za ovakvo prolongiranje kontituisanja vlade višestruki, da to govori o nestabilnosti u zemlji, da postoji ogromno neslaganje unutar Srpske napredne stranke, ali i da je najvažnije to što Aleksandar Vučić uživa u tome da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana, uprkos tome što se još 17 decembra znalo da SNS ima većinu za formiranje vlade.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.