Tepić: Ne razmišljam o kandidaturi za predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Ne vidim ni jedan jedini opravdani razlog da bi Marinika Tepić mogla da izadje na crtu Aleksandru Vučić. Svesna je ona da za bilo kog sadašnjeg opozicionog kandidata narod neće im dati podršku.

  2. Stalno traže izgovore za svoj loš politički rejting. Niko neće da podrži osobu koja se ne bori za sebe.

  3. Nije Marinika za predsednika. Vucic je previse mocan i iskusan. Ona nema nijednu ideju za napredak Srbije, dok on polako ali pametno razvija Srbiju.

  4. Vi vase politicko neznanje opravdavate da necete da ucestvujete u izborima. Izbori su fer i korektni, a narod je taj koji odlucuje. Jedini problem za vas je da narod vas ne zeli i smatra da je vasa politika pogubna za Srbiju.

  5. A na osnovu cega vi tvrdite da cete biti pokradeni. Nesto ne vidim da su prethodni izbori bili pokradeni, ili izbori pre toga. Nisam video ni jedan jedini dokaz o tome. Nemojte da pokusavate da destabilizujete Srbiju i obmanjujete gradjane.

  6. Ja stvarno ne mogu da razumem više ove otrcane fraze iz 90-tih,o nekoj krađi izbora!
    Zašto neki put ne prihvatite prostu činjenicu, da vas birači ne glasaju,da ste sve rekli i pokazali što ste imali do 2012. Zar je vlast toliko slatka (čitaj unosan biznis),da kada se jednom dokopate, vi nikada više ne želite natrag?!
    Kod nas ne glasa 40% stanovništva, a možda je baš 30% njih, nekada glasalo za vas. Vi ste ljudima ogadili ,nazovi demokratiju! Vi ste oni koji su se kleli da nikada neće sarađivati sa SPS-om,ne daj bože da uđu u koaliciju,pa ste na sve to pljunuli.
    Sve i da se okanemo šta je nekada bilo, pitam ja vas, kako se to kradu izbori? U svim izbornim jedinicama sede predstavnici vaših stranaka,(muka mi je kada samo vidim koliko ih je),koji bi, osim što ih interesuje dnevnica (da sada ne navodim kako se te dnevnice dele),trebalo da nadgledaju regularnost glasanja, da ne potpišu zapisnik o izboru ukoliko se ne slažu sa prebrojavanjem glasova,da traže ispunjenje protokola o glasanju i insistiraju na tome, jednom rečju da budu svesni svog zadatka i obaveze. Da sam ja predsednik neke stranke, moji članovi izborne komisije bi to radili besplatno, iz ljubavi prema stranci i njenom programu.
    Pa,tu su i strani posmatrači, obeležavanje kažiprsta, potpis glasača i sve drugo što bi trebalo da izbore učini poštenim,tako da sva vaša retorika je puka manipulacìja neopredeljenim i slabije upućenim građanima.
    Dakle, ne ulazite vi u predizbornu trku hendikepirani, kako ste se izrazili, već su vam se itopile šanse, zbog podlosti i prevrtljivosti iz prošlosti.
    Dugo je ovom budalastom narodu trebalo da se odrekne Miloševića, pa je jedva 2000. prevladala ideja o nečem drugačijem i boljem, a onda im vi sve to ogadite grabežom i otimačinom za funkcije i finansijske malverzacije, pa posle vam je Vučić kriv!
    Posle svakih izbora u kojima vas je potukao do nogu, vi ste odmah posle utvrđivanja konačnih rezultata, govorili o novim izborima. Shvatite već jednom da su i SNS i SPS vaši proizvodi zbog izneverenih nada, a i previše očekivanja.
    Pozdrav!

  7. Kada neko gubi ili zna da nema šansu najlakše je reći da se na izborima krade…

  8. @Teodora, ne čitate šta je Marinika izjavila! Izbori su namešteni,zaposleni u javnim preduzećima i ustanovama, moraju da na te izbore dovedu celu porodicu,kumove,komšiluk jer će u protivnom,izgubiti radno mesto! Ovo je samo jedna od „mahinacija“ koju SNS zloupotrebljava! Novac na ruke,paketi od Praga do Praga, silni autobusi zato im daju po 600 EUR. Mesečno! Itd.itd. To nisu fer izbori!

  9. Opipavanje pulsa… a i kol’ko da se ne zaboravi da je tu.

  10. Marinika je odličan kandidat ali ne treba da izlazi na izbore dok se mediji ne otvore. Niko nema teoretske šanse dok vas diktator pljuje sa 5 televizija sa nacionalnom frekvencijom a vi mu odgovarate na tviteru. Jednostavno vas ako imate sreće čuje par stotina hiljada ljudi jednom mesečno a njega svaki dan par miliona. A više puta ponovljena laž postaje istina i tako ….

  11. Gospođo u potpunosti se slažem ako izbori bez ikakve kontrole budu onda nemamo šanse protiv ove garniture mafijaša , volela bih da se pojavi jedan pravi protivnik za kandidaturu predsednika koji će probuditi nadu ovom narodu jer ovo je neizdrživo ,puno čestitke na vašem radu ako ništa drugo čuje se istina koju mnogi treba da čuju i da se probude

  12. @Teodora, već duže vreme Marinika je najjača u politici! To je postigla velikim radom i ono najvažnije istinom! Na „crtu“ može sama protiv kompletnog SNS ali isključivo u fer izborima! Dokle god SNS ucenjuje zaposlene u javnom sektoru, da na izborima moraju obezbediti od 5-10 sigurnih glasova, jer u protivnom dobiju otkaz, to nisu izbori, već najgori bezobrazluk od koga se poštenim ljudima povraća! Nadam se da će se i za taj „glasači mobing“, naći adekvatno rešenje! Užas!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.