Tepić: Nema nazad, ili fer izborni uslovi ili će se kriza preliti na ulicu

Ostavite komentar


    1. Mislite li da će narod koji u mnogo većem delu podržava AV sedeti kod kuće uz tv ekrane kao 5. oktobra? E pa varate se.

      1. I šta će taj da radi taj „narod koji u mnogo većem delu podržava Vučića“ i koji „neće sedeti kod kuće uz TV ekrane“?
        Da li ti to nekome pretiš „u ime naroda“?

      2. Bolje bi vam bilo da sedite kod kuće, a i niste mnogo hrabri, izlazite samo za jednu crvenu i sendvič.

  1. Ma koja ulica? Od toga nema nista. Ti ljudi koji bi eventualno i izasli na ulicu odavno vise ne zive u Srbiji. Ostali su dementni penzioneri, sendvicari i botovi, koji imaju benefite od kilo brasna i praznih obecanja i jedno 30% apaticnih gradjana, koje boli uvo za zemlju u kojoj zive ,jer dobro zaradjuju u privatnim kompanijama, pokupovali “lux” stanove i mogu da se sepure nad ostatkom ovih gore navedenih. Draga Marinika, vreme ulica je proslo! Jedini spas je neko sasvim novo lice, van politike, pametno, obrazovano…mada je i to pitanje, ko je kao takav lud da udje u blato kao sto je Srbija?!

  2. Gospodja Tepic je sinoc gostovala u RTS debati”rec na rec”…imala je 30 sekudi da proba da kaze nesto!Posle nje je skoro uvek nastupala perjanica SNS gospodja Prlja koja je samo uvredama i prozivkama govorila o Mariniki Tepic i Draganu Djilasu!Prihvatanje ucesca u onakvoj debati ravno je ucescu u kvizu gde za 30 sekundi ne mozes da kazes jednu smislenu recenicu!6 ucesnika pokusava nesto da kaze i teko u krug…Bruka i sramota je ono prvo slusati a onda i gledati…najbolji utisak i najbolju sliku ostavila je Milica Djurdjevic iz Zavetnika…posto je prozivala i bivsu i sadasnju vlast,a gospodja Tepic nije uspela da zapusi usta SNS predstavnici koja je bar 10 puta rekla…pokrali ste,lopovi ste….sa takvima gospodjo Tepic se tako ne razgovara!

  3. U civilizovanim zemljama bivsi politicari odlaze u privatnu privredu gde vise zaraduju pa im to ne pada tesko i cesto i sami daju ostvake. Kod nas naprotiv odlicno znaju da nista drugo ni ne znaju da rade pa to shvataju kao moguci kraj karijere u najboljim godinama. Najbolji primer su africke zemlje gde ne prezaju i od narucenih nemira i ubistava po svaku cenu da bi ostali na vlasti. Na tome se vidi stepen civilizovanosti jedne drzave!

  4. Pozivate na nasilje. Nisu pregovori još ni počeli. Vi ih unapred osuđujete na neuspeh. Svesni ste da vas narod NEĆE. Za svaku skupanu glavu Vi ćete gospođo lično biti odgovorni. Želim Vam dobro zdravlje. Srdačan pozdrav!

    1. Primećujem da vi SNS botovi vašim obraćanjima vrlo često koristite floskulu „narod vas neće“.
      Mene samo zanima otkud ste vi tako dobro obavešteni i tako nepogrešivo znate šta „narod“ hoće i šta neće?
      A za slupane glave će biti odgovoran samo onaj ko je pregovorima mogao, ali nije hteo, da spreči da do slupanih glava uopšte dođe zato što mu je bilo bitnije da zadrži vlast, čak i po cenu slupanih glava! A i znao je da njegova neće biti slupana…

  5. Sinoć debata i realno slab nastup gospođe Tepić. Mariniku jako uvazavam i postujem sve sto radi ali se sinoć nije snasla da adekcatno odgovori zmiji iz Sns…Zmiji Pilji… Inače sns zmijsko leglo gde caruje zmijski car Vučić.
    -Iz takvog legla dosla je moralna spodoba Pilja da šišti, palaca jezikom, da histeriče i diže ton, da vređa optuzuje za lopovluk i brdo toga.
    -na zmijski napad Marinika se povukla, na optuzbe nije reagovala. Marinika se prestrašila od Pilje, inače Pilja ima i taj zmijski pogked… Onako nakostresena uzasnog pogleda izgleda kao neka jednooka zmija koja je jedno oko izgubila u borbi sa drugim zmijama.
    -Marinika se smeska, odgovara blago na izjave lopv ćuti, ne pominje činjenice.
    Ne odgovara direktno napadom
    umesto da spomebe kakvo skolstvo…. Diplomu kupio bivsi presednik Toma, diploma Malog i x stvari… Marinika o kompletićima… Umesto da polije benzinom i zapali zmijsko carstvo..
    Utusak ceo Marinika pasivna.
    Onaj iz dss ostar precizan to to i to. Onaj iz pupsa da uspava kao i onaj sps…. Mica zavodnica radi za zmijskog cara, tu je da napada bivsu vlast a sadasnju nista.
    -Pilja ono se retko rađa, ono se iz jajeta leze. Zelja bez skrupula, manira kao neka

    1. Ne bih rekao da je nastup Gdje Marinike bio slab.Pre bih rekao da nije nasla za shodno da uzima padobran da bi se spustala na nivo ove pilje piljarice,koja ne objasni kako je za 2 godine uzela 70.000 evra.I za sta.Jednostavno Marinika je kao jedna dama u pravom smislu reci ignorisala ovu spodobu.Bravo Marinika.

  6. Ova ništa nije naučila iz prošlih izlazaka na ulicu,iz Francuzkih,Beloruskih i ostalih.Ulica nikog nije dovela na vlast

  7. Ne znam kakve izbore pominje gospođa Tepic , pa bili su skoro i necemo svake godine na izbore. Voleo bih da ima više opozicije u Skupštini Srbije ali ako se budu ovako ponašali i radili direktno protiv svojih građana docice na vlast na kikovo leto.

  8. A fer bi bilo da i ne učestvuju na izborima vec samo da im se da vlast verovatno?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.