Tepić: Nikada nećemo podleći propagandi da je ovaj užasni režim nesmenjiv 1foto (BETAPHOTO/MILOš MIŠKOV)

Nikada nećemo podleći propagandi da je ovaj užasni režim nesmenjiv, da im niko ništa ne može, jer sva ta agresivna kampanja tome i služi, da ljude obeshrabri, da se u svakoj borbi osete nemoćnim i zato to ne smemo dozvoliti, rekla je danas potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić.

Ona je na osnivanju opštinskog odbora SSP u Titelu, koji će predvoditi Veljko Mačar, rekla da treba još odvažnije nositi glas pravedne Srbije, po meri svih, a ne samo povlašćenih ljudi, Srbiju u kojoj će mladi želeti da žive, a ne iz nje odlaziti s koferom u jednom pravcu, za Srbiju u Evropi, saopšteno je iz SSP.

„Sa porukom ‘Srbija u Evropi’ članovi novoosnovanog odbora Stranke slobode i pravde u Titelu još su odlučniji u borbi za promenu režima“, istakla je Tepić.

Prema njenim rečima, režim je suspendovao čak i parlament tako što se sednice u redovnom prolećnom zasedanju i dalje ne održavaju, kako se glas opozicije i istine ne bi čuo dok traju nove obmane i laži vlasti, a ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem.

„Fabrike koje se otvaraju ugovorene su još pre korone, evropske kompanije koje je trebalo da dođu, dobijaju sada negativne odgovore svojih Vlada za investiranje u Srbiju, institucije su devastirane, pravosuđe anestezirano, jedino korupcija cveta, što će sutra i penzionere ostaviti bez penzija, a mlade bez perspektive“, kazala je Tepić.

Kako je naglasila, zato je smena aktuelne vlasti jedini imperativ da bi i Srbija mogla da preživi, jer sa njom će i ogladneti i na kraju izumreti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari