Tepić: Novac građana Srbije nalazi se u džepovima bratije Brnabić i Kisić

Ostavite komentar


  1. Bravo Marinika raskrinkaj bandu to je horba protiv kriminala i olosa sto pljackaju ovu zemlju gosinama!
    Doci ce i njima kraj sigurno i svi moraju napokon da odgovaraju za pljaxke

    1. Pa loše je pljalkaju kad ima novaca za nove bolnice nove auto puteve nove dečije vrtiće itd. Nemoj da se pravite slepi pored očiju.

      1. Gledam put ispred moje kuce napravljen pred prethodne izbore. 4 godine star, poprecne pukotine jer se gradio po kisi (kao sto rekoh pred izbore) u hladno prolece i voda se zadrzala u donjim slojevima puta…. Podigli novu zgradu u komsiluku, kvadrat nikad skuplji. Poznanik planirao da se zaduzi i uzme garsonjeru. Rekoh mu „Pitaj za garanciju“ gleda me u cudu „Kakvu bre garanciju, pa nije to auto“…rekoh „Samo ti pitaj“… ispostavilo se da je garancija 3 godine, covek odustao, mnogi i ne pitaju jer su navikli na socijalizam i na to da drzava sve resava i brine, a realno drzavu bas briga. Nit se postuju zakoni (parking mesta, prosirenje kanalizacione ili recimo visokonaponske mreze) nit iko to kontrolise bez prijave…. Ima novaca jer je pdv podignut, jer je struja skuplja 3 puta a ima i akcizu, jer su porezi na imovinu veci 50-100%, a od gradova se uzima u proseku 10 % vise, jer su toplane karteli koji pune budzete i dzepove, a otimaju od naroda, jer nema vise policije na ulicama da stiti, upozorava i sprecava, samo da kaznjava, jer nam EU dotira za kanalizacije, gradske ulice, parkove, igralista, sanitetska vozila, gradske autobuse,….a o uslovljenim kreditima za puteve i zeleznica koji ce nas kostati i para i buducnosti kad pocnu da se naplacuju ne smem ni da pomislim….Gradi se i popravlja samo ono sto se vidi spolja….. Uzgred, nisam postovalac onog iz opozicije koga svi pominju, predpostavljam da ni ti nisi, ali kad je rec o gradnji vrtica, mostova i svega ostalog, retko koji gradonacelnik Beograda se moze porediti sa njim, a njegovi naslednici ni za trecinu svi zajedno…. Nauci da razlikujes realnost od televizije! Nisu slucajno sve nacionalne radijske i tv frekvencije slucajno u vlasnistvu jedne jedne stranke!

      2. Daj mi 400.000 evra i ja ću ti izgraditi 2 stana od 40 m2, ali da mi budeš zahvalan, i da me stalno pominješ kao dobrotvora.

        1. Hajvanu kada je mrmot mogao da zammota čokoladu. Čokoladu zamotava Tvoj Vučić jer on stiže sve pa i da izabere novi vladu punu mrmota.

  2. Najgore je sto se nista nece desiti. Sve to svi znaju, ali policija je njihova, sudstvo njihovo. Takoreci, drzava je privatizovana i u njihovom je vlasnistvu. Nesto ce se desiti kada se vlast smeni. Mada zivimo u Srbiji. Ko god da dodje samo ce se imena promeniti a seme sto se kazu ostaju iste. I to je to. Kolo nastavlja da se igra samo se kolovodja menja.

    1. Sve sto privatizuju i BRATIJA KUPUJE ISPOD CENE ,PERUCI PARE OD DROGE ,KOCKE I KORUPCIJE ,TREBA ODUZETI.
      Bandu u zatvor i na prosijacki stap ,za nauk sledecim.
      Ovoliki lopovluk ni Svajcarska ne bi izdrzala .

    2. To je potpuno besmislena pretpostavka, koja navodi na inertnost i bezvolju. Srećom, ljudi poput Marinike ne dele vaše mišljenje i iznose činjenice u javnost. Koliko nam takvih poput Marinike treba, i koliko dugo traje oporavak zemlje, to niko ne može da zna. Srbija je bila pod turcima 500 godina pa se oporavila. Švedska pod Dancima 800 godina. Šta je 8 Vučićevih godina spram 800? A to što su paraziti nezakonito pokupovali, vratiće jednog dana pred sudo m i narodom.

      1. 350god. pod Turcima. Ali mi pokazujemo znake slabosti koji Turci ne pokazuju unutar svoje nacije. Slažem se, ne treba odustati ali u diktaturi nema borbe u belim rukavicama.

    3. Ništa se neće desiti kada se vlast smeni. Na vlasti su od 1944 godine komunisti i do sada njihovi potomci. Evo hronologije:Komunisti su ubijali,otimali i proterivali ljude kao i sve naredne vlasti do sada. Sve su otimale, krale i jedino što su radili je očuvanje svojih privliegija i uvećanje sojeg bogatstva. Neka nam neko navede ko je odgovarao i za čega.

  3. svaka cast marinika. necu okolisati, mislim da vi treba da stanete na celo ove nejake opozicije i konacno je, na neki nacin i ujedinite. o ovome talasam vec neko duze vreme jer verujem da samostalni ste i da ne polazete racune bilo kakvoj oligarhiji. svaka cast

  4. Marinika, ne interesuje vas kako da prestane pljačka građana. Vas interesuje kako da vi dođete do kasice prasice. Meni je svejedno ko me pljačka, interesuje me ima li poštenog političara koji nas neće krasti.

  5. NECEMO JURITU NASE PARE,ponovo. PO KIPRU.
    Gradjani da uzmu u svoje ruke ,borbu protiv mafije ..
    Sloznu bracu ne mogu da slusam.

    1. Zašto po Kipru da juriš naše pare? Idi kod Djilasa, naše pare su tu, a i bliže ti je.

  6. Samo iznosi lopovluk ove vlasti, valjda će narodu doći iz dupeta u glavu da je ova vlast najgora u istoriji.

  7. Ovo su smešne pare u odnosu na ono što uzmu od bg investitora i ostalih marifetluka u gradjevini. Radi se o desetinama miliona evra.

  8. Jel I’ma neko da je stekao novac posteno da nije ukrao od gradjana I da nije bratija ?zanima me samo

  9. Slazem se ja sa vama sve je to u redu al nekako nemogu da se otmem dojmu da preskačemo lopovluk od 2000 do ovog ili taj gospodjo nije bitan

  10. Marinika za predsednika, pravi kandidat a i pametna žena tako da kad Vučić izgubi boleće ga više , ha ha

  11. Sve je to lepo Marinka kao Eliot Nes, poverovao bih u njenu posvećenost, a vidim da se narod loži, kada bi pokrenula istragu i protiv svog šefa.

  12. Razumemo više svi to o „bratijama“, krađama, tenderima, avioni kamioni… Nego, nešto drugo meni nije jasno. Nigde ni bratija vlasti, ni bratija „opozicija“ (Marinika, Boško, Đilas, Šarović, J.Bakić…svi baš) NIKO ne priča o prinudnoj vakcinaciji koja treba svaki čas da počne, zakon o tome pre 2-3 dana donet, cela Srbija gori od priče o tome zadnjih dana…a sva kao opozicija namerno priča o nekim drugim temama!? I ko je posle Bratija?? Po meni, i vlast i opozicija…a narod sa druge strane!

  13. Za IT mogu se pisati Fakture na sulude iznose jer samo IT-Strucnjaci – koji su u Srbiji jos uvek retki ! – znaju sta rade i koliko taj rad vredi !

  14. Ako je toliko Hrabra i Heroj
    Što ne kaze nešto za Djilasa i Jeremica
    Koliko su Teški sa Parama
    I svi znaju za to
    Pa nisu valjda Nedodirljivi
    A zna i Tepicka samo nesme da Kaze

  15. A kako je ministarstvo „dodelilo“ taj novac, možda je plaćen neki račun ili je to bio poklon, ili pak Vaša manipulacija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.