Tepić: Oslobađajuća presuda Crvenim beretkama očekivana s obzirom na to ko je na vlasti

Ostavite komentar


  1. Kako opoziciju nije sramota više da pljuje po Crvenim beretkama. Za njih su Crvene beretke bile krive za sve i što je premijer ubijen, oi su bile jedinica antiteroristička jedinica koja je branila Srbiju. Kako ih nije sramota da su hapsile junake koji su branile Srbiju. Crvene beretke su za DOS krive za sve.Sramotno je bilo suđenje Legiji, ono je sramota bilo slušati. Optuženi bez ijednog dokaza. Da li ste vi normalni šta ste radili Srbiji, i građanima.

    1. Hedona: Ti mora da si u kriminalu do guše, kad štitiš ove kriminalce. Ne znam da li su ovi iz crvenih beretki svi kriminalni, ali većina ih je okrvarila ruke ( to neka ispita sud ).

    2. Crvene beretke su bile sastavljene od mafijaskih sefova, zlocinaca i kriminalaca

  2. имао сам прилику да упознам г-ђу, кад је смењивала председника ССВ Парежанина. Толико препотентна, са најгорим омаловажавањем се обраћала лкегендама спорта у АП, страшно. А за „банатске шоре“ одвојила 8000000 динара?! А да,тад си била код чанка

  3. neukusno je da osoba koja je u svojoj „političkoj“ karijeri protrčala kroz pola dos-a i imala mogućnost i dugih 12 godina da sa svojim istomišljenicima reformiše sudstvo, a i sve ostalo, sada povezuje ovu (odvratnu) vlast sa propašću sudstva . dvanaest godina ste se bavili sobom , svojim karijerama i bogaćenjem i , možda i nehotično, pripremili teren za ove koji su samo iskoristili šansu i usavršili vaš , dos-ovski model vladanja .

  4. Protest (pobuna) JSO se desio još 2001. godine i imali ste punih 11 godina (do dolaska na vlast „ovih“ u drugoj polovini 2012.godine) na raspolaganju, da nađete dokaze i pravosnažno osudite pripadnike JSO. Zašto to niste učinili? Zašto vi za 11 godina vlasti niste otkrili i procesuirali, kako vi kažete „političku pozadinu“ ubistva Đinđića? Da sam na vašem mestu (svih vas koji ste na vlasti bili od 2000.-2012.) ja bih bar ćutao. Ovi današnji jesu zlo, ali u većini stvari ništa nisu ni bolji ni gori od vas. Svi ste vi na jednom istom poslu u kome jednostavno nema mesta za istinu. I vaše i njihove presude su ruganje zdravom razumu. Kome su u interesu bili atentati na Draškovića i njegovo sklanjanje sa političke scene pred izbore 2000-te godine i 5. Oktobar koji je usledio? Kome je u interesu bilo ubistvo Arkana početkom te iste 2000-te godine? Kome bi i čemu taj Arkan smetao 5. Oktobra da je bio živ? Kome je bilo u interesu da pred same izbore 2000-te ubije Stambolića, koji u tom trenutku jeste bio neprijatelj vlasti i svom bivšem kumu, ali i politički mrtav i bez ikakvog uticaja u narodu čitavu deceniju? Zar zaista mislite da bilo ko u ovoj zemlji ko ima bar gram zdravog razuma veruje u zvanične priče i presude, i vaše i njihove?

  5. Gospođice Tepić, izgleda da još niste čuli, ili Vam to niko nije rekao da je u apekacionom sudu, koji je doneo ovu presudu i sudija koji nije baš naklonjen ovoj vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.