Tepić, Ponoš i Janković danas se ispred Ujedinjene Srbije obraćaju javnosti

Koalicija SSP, DS i NS predstavlja svoje kandidate za izbornu trku

Ostavite komentar


  1. Bravo i sa srecom, jos samo da se prestane Djilas ponasati kao i Vucic i da na pitanja novinara ne odgovara sa pitanjem! Naravno i dosta mi je vise pominjanja jednog coveka, neka se udruze, iskreno navijam za grupu ljudi , strucnih, odgovornih, naravno uz podrsku gospodi Jankovicu i Ponosu. SSS molim Vas nemojte ovakve izjave davati, ta;cnije gospodjo Biljana bas ste me iznenadili, cak iako imate nesuglasica resavajte ih mimo javnih objava. Ajde ljudi, ostavite svoje sujete i ja pa ja i izdignite se, da dovedemo red u nasu lepu Srbiju!

  2. Kandidati opozicije Marinika, Tepić, Zdravko Ponoš i Vladeta Janković su totalni promašaj, koji na izborima neće dobiti poverenje naroda.

  3. Ne možeš ti preko kolena da odlučuješ da li će da se ruši Bgd na vodi. Počeo si kao Ðilas!

  4. Covek koji na stanovnike Borce i Marinkove bare gleda kao na niza ljudska bica ne moze da bude ni presednik mesne zajednice, a tek gradonacelnik Beograda, sramota…

  5. U Utisku nedelje Goran Marković i Vladeta Janković neodoljivo su me podsetili na Statlera i Waldorfa iz Mapet šoua. Samo im je nedostajala balkon-loža da sede u njoj. Tužno i smešno.

  6. Kada bi se izbori odrzavali u Zagrebu, Sarajevu i krugu dvojke ova trojka bi odnela ubedljivu pobedu. Tako malo je potrebno za srecu i uvek nam to malo fali.

  7. Ko god da pobedi na izborima ,onda da se odmah sve preispita i nema da bude zalbe ili bilo cega,a da se rusi to je najlakse….

  8. Cuj ujedinjenja Srbija. Cestitam na ujedinjenu tri opozicione partije i zelim vam pobedu. Po nekim istrazivanjima imate vec 42%.

  9. Treba razmotriti da poručite sve spomenike po gradu
    Nije to više kul
    Beograd na vodi porušiti, vratiti u pređašnje stanje
    Kalemegdan vratiti na 1800.godinu sa džamijama
    Evo ležim na stomaku i smišljam šta još porušiti
    Lakše je bilo pod Turcima nego ako ovi dođu na vlast
    Sve sami pametnjakovići

  10. A zašto Radeta Panića nisu stavili u trku za predsednika, on se toliko borio protiv nazadnjaka, toliko zbog toga propatio, bio toliko borben u zaštiti kolega doktora, emotivan, njega narod baš voli.

  11. Napokon ovaj deo je resen, jos i ostali iz opozicije da se pojave: u aprilu ce se videti volja naroda! Smatram da uspeh izbora je vrlo bitan za celu Srbiju trenutno…

  12. Svima je jasno da su ovi kandidati ODLIČNI. Pametni, posteni, kulturni. Sve ono sto fali Sns. I zato ce pobediti.
    Ja prva krecem od sutra kampanju. Od coveka do coveka. Mnogo mi je stalo da srusimo zlo zvank AV i Sns.

Ostavite komentar


Politika

Počelo uništavanje bilborda opozicije u Novom Sadu 10

Počelo uništavanje bilborda opozicije u Novom Sadu

Opoziciona koalicija "Udruženi za slobodan Novi Sad", koja okuplja 12 stranaka i pokreta, saopštila je danas da je u glavnom gradu Vojvodine na delu uništavanje njihovih predizbornih bilborda i ocenila da je to "slika i prilika agresije, netolerancije, bahatosti koja vlada već 12 godina, ali i dobar primer zašto vlast treba da se menja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.