Tepić popularnija od Đilasa, ali deli sudbinu opozicije

Pomaže li ili odmaže Mariniki Tepić to što je članica Stranka slobode i pravde čiji je lider jedan od najnapadanijih opozicionara

Ostavite komentar


  1. Ako smo iole pametni onda svi uz Mariniku. Ako nismo onda nismo bolje od ove pošasti ni zaslužili!

  2. Živim u dijaspori ali moram reći da je komplet opozicija nula.
    Samo pljuvanje i lajanje.
    Šta nude gađanima ništa, samo sebe da mogu doći na vlast da i oni kradu.
    Nea svi pokažu svoju imovinu i od čega žive i ko ih plaća.

  3. Opozicija ne voli da razmišlja strateški, i želela bi da pošto-poto što pre dodje na vlast koristeći isključivo slabosti vladajuće stranke. zaboravljaju da je vladajuća stranka 20 godina gradila svoju nacionalnu politiku, čak i u vremenima kada to nije bilo nimalo popularno. Stoga, opozicija bi trebalo da kreira svoju političku platformu na stvarnim vrednostima ma koliko one, u ovom trenutku, bile nepopularne kod nacionalnog glasačkog tela, a da onda predanim, upornim i marljivim radom vremenom stekne svoje pristalice i u većinskom glasačkom telu. Nije tačno da je to izborno telo nepromenljivo, i „zadrto“ u svojim nacionalističkim stavovima, ali mu se mora prići jednom otvorenom i smišljenom politikom koliko god ona u početku bila neprihvatljiva širokim masama. U protivnom, večito će ostati frustrirani kritičar vlasti koji samo želi da bude „Kalif umesto Kalifa“.

  4. Najgori narativ u ovakvoj konstelaciji je konfrontiranje sa vlašću 1:1,što dovodi u liniju da ako je vlast toliko loša, mi smo to isto, ali u ovom slučaju sa desne strane. Dokaz je ista pozicija sa Dverima. Kampanja pravljenja afera bez epiloga protiv Srbije svugde i svagda, najava rasterivanja investitora, rušenje izgrađenog, zatvaranje fabrika i rudnika, povećanja cena struje, uzoravanje drumova i autodrumova… Šta se može očekivati od onoga koji se predstavlja za podanika.

  5. „dugo negovani i podržavani anti-stranački pa i anti-politički narativ u opozicionom delu javnosti („svi su isti“, „svi su loši“)“
    Nije negovani narativ, imali smo prilike decenijama unazad da se uverimo. Cas se pljuju i optuzuju, cas se grle i ljube. Narative i ideologije menjaju cesce nego donji ves, cepkaju stranke, prelecu. A svo to vreme gradjani zive u partikratiji.

  6. Žena zmaj!!! Ostali mlaka čorba a o nacinalnoj opciji ne bih ni komentarisao……

  7. Kakav narod takva i vlast, opet se vrti stara prica biracko telo, pa sve sto je bilo pismeno napustilo je ovaj brlog od drzave. Ostala je publika koja zna samo farmu i zadrugu. . . I o cemu oni mogu da glasaju? Nepismena manjina odlucuje o sudbini pismene vecine i TACKA.

  8. Прво опозиција треба да престану међусобно да се нападају, друго ја сам редовни читалац и пратим углавном информације са вашег листа Данас и највише уважавам 80 % оног што Цвијетина Миливојевић прича, али мислим да би за опозицију најбоља опција био Милош Јовановић и Матија Бећковић јер то кажу анкете и Србија је ипак конзервативно национално уобличена а ја Маринику Тепић као такву не препознајем у таквој политичкој понуди.

  9. Tepicka duplo popularnija ona ima 10% a DJilas tek 5%

  10. Ја мислим да ће ту Моровић нај више профитирати!!!!

  11. vreme je za predsednicu srbije.
    uz dobar marketing može da pobedi, odličan izbor.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.