Tepić: Sprečiti progon pekara iz Borče

Ostavite komentar


  1. Solidarisao sam se sa vlasnikom pekare dok nisam video snimke unistavanja parka u Borci. Ne zivim daleko u Smederevu gde je skoro svaka pekara u vlasnistvu Albanaca, pa sam prosao kolima cisto da vidim oko cega je ta fama izbila. Jeste ovaj vlasnik bio bezobrazan pre nego sto je dosao u zizu javnosti. Park je unisten kombi vozilima koja ga koriste kako teren za dostavu. Mislim da bi policija trebala i time da se bavi, ne vezano za nacionalizam. On ipak krsi zakone u nasoj zemlji.

    1. Možda je nadležnima ponudio burek „za džabaka“, kao i onima koji su mu juče „davali podršku“, čime je otklonio sve probleme oko parka i mahanja arnautskom orlušinom. Kako ono beše, „za dobre svinje nema loših pomija“.

  2. Ovoj potpredsednici se u pravom momentu desio „pekar iz Borče“ inače ne bi imala čime da se bavi. Ovako, „pekar iz Borče“, koji je mahao onom arnautskom orlušinom, sa likom vrane, ulepšao joj je i obogatio političku karijeru. Kada bi se desio još neki pekar, siguran sam da bik to ovoj dami mnogo pomoglo u daljoj „političkoj zbilji“.

  3. Da li je za Mariniku, ovo najvaznije u sadasnjem politickom miljeu Srbije !? Zasto je ne zanima stanje na KIM, i pita o tome dr Stefanovica !?

  4. Mariniki se desio „pekar iz Borče“, te je njen politikantski rad podigao na jedan viši i smisleniji nivo. Bez „pekara iz Borče“ i njegovog „enormnog“ problema, koji rešava prepodobna Marinika, njen rad i postojanje bi bili bezvredni.

      1. Pošto ste svoj visokoumni komentar ispisali velikim slovima, da li to znači da sam velika budala ili, samo ona „obiučna“? Ako to nije slučaj, verovatno ne znate kada se piše veliko a kada malo slovo, što je za ljude Vaše provenijencije sasvim normalnoi..

  5. Do juce sam imao simpatije za opoziciju ali kad sam video Balsu Bozovica kako brani neke totalno nebitne stvari cisto da bi se pojavili u javnosti vidim da su isti izdajnici kao i SNS.Zasto niste pitali gradjane Borce sta misle o komsiji ,nema potrebe da dolaze ljudi iz kruga dvojke da im sole pamet.Najbolje znaju situaciju same komsije ,a oni kazu da aje vlasnik seksualno napadao radnice i da isti vec mesec dana radi na tome da ode u Nemacku.da li ste ga pitali da li izdvaja 10% za potrebe „drzave “ Kosovo?

  6. Nisu mi više smešni ovo koji su išli na burek u Borču već redakcija koja po stoti put objavljuje već ispričane priče. Pitao sam, a administratori nisu dozvolili to pitanje, kako se ne setiste pobijene dece u Goraždevcu, žeteoca u Starom Gacku, putnika dignutog autobusa kod Podujeva, svakodnevnog otimanja imovine, rušenja grobalja, paljenja crkava i manastira? Kako? Ako mi odgovorite, verovaću da imate obraza i da ste pristojna novina. Pa u toj grupi bahatih je bio Nogo! Onaj koga ste dizali u nebesa kad je nosio „vešala“ na protestima. I sad gospođa Tepić žuri da i ona nešto kaže. Videla žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.