Tepić (SSP): Postoje dokazi o vezi braće Vučić sa kriminalcima

Ostavite komentar


  1. Bombastican naslov potkrepljen: „postoje dokazi“, „na drustvenim mrezama postoje fotografije“, „prema njenoj tvrdnji“ ili „upucuje na direktnu vezu“, ali prakticno ni jedna dokaz nismo mogli da procitamo.

    1. Za Vas ne važi ono „s kim si onakav si“. Vama ne bio dokaz ni ih fotografišu sa nekim novim El Čapom ili Pablom Eskobarom. Opet bi bilo da su u pitanju slučajni prolaznici, poštovaoci lika i nedela, koji su hteli da se slikaju sa njima a kokain bi bio šećer u prahu ili soda bikarbona. Očekujete valjda lično priznanje? Svašta.

      1. Željko Stari@ Vi ko s’ Marsa da ste pali…gde vi živiteee…blago vama…

    2. Zena je rekla da postoje.Nije rekla da ce tebi ili novinarima to pokazati!!!!Sto bi ih istakla i izgubila na validnosti istih????Ne moras sve da vidis pa da bi poverovao u to

    3. Sine, u Srbiji je stvarno Divlji Zapad, svi sve znaju, svi su upuceni u sve a sve se zasniva na drustvenim mrezama. Hajde sto lupeta Martinovic ili Risticevic ali ako si ti predstavnik ozbilnjije, kulturnije i obrazovanije Srbije (bar se tako deklarisu) moras da imas neke moralne i zakonske kocnice, nesto sto ce te razlikovati od skupstinske vecine protiv koje se boris. Pristojna, uljudna, odmerena i inteligentna Srbija je nestala, otisla ili na onaj svet ili sirom ovog sveta izgleda.

    4. Fico, kako si? Jos jedan od zagovornika transparentnog poslovanja mafije? Gospodja Marinika nije nacelnik Odeljenja kriminalisticke policije ni Specijalni tuzilac za borbu protiv organizovanog kriminala, ali takve funkcije kod nas postoje. Ali… Vezi konja gde ti aga kaze, samo sto dalje od splava, vinarije, Jovanjice, Krusika… I dobro protresi Mariniku zbog fotografije sa bednim narkicem. Fico, gde je tu dokaz za bilo sta? U Informeru, Kuriru, na Hepiju i Pinku. Kakve gromade od pravosudnih institucija. Samo napred, Fico, ljudski maksimume, pazi na omot od alpske, malo utanjili sendvici, podelilo se po 100€ pa nema…

        1. Bravo dokaz trazi sta bi sa padom helikoptera sa ugovorom o ER Srbija sa PKB sa Ivanjicom sa Rusenjem u Sava mali sa O.Ivanovic sa Mercedesom u Ikarbisu sa FAP i Svedjanima sa Paljenjem kuca Novinarima ,sa laznim doktoratima sa Krusikom sa 7 mmilijardi evra Rusi sto su izneli iz Srbije sa prodajom zemlje na 100 godina mudzahedinima sa Izraelskim pasosima sa
          tolikim lazima i tucom bezbolkama Srba na Kosovu ako kazu rec protiv

          1. Toliko lupetanja bez ijednoga jedinoga dokaza, obična pljuvačina iz najnižih pobuda a vi sve to prenosite. Očigledno je da ovde pisana reč nikoga ne obavezuje ni na šta – može vam se.

    5. Kako je moguce da neko ko je do juce bio nepoznat-niko i nista,poseduje ili iznajmljuje pored Cunamija jos 8 splavova itd….

    6. Znači po tebi ova žena laže, zato što tebi nije iznela prave dokaze??? Botino.

      1. Laze narod evo ja sad gledam Pink i cim to nije objavljeno nije ni bilo. Netreba nam dokaz svi znamo da drzavni i javni automobila Srbija ima 53,712 automobila. da 70 procenata Srba su ili penzioneri ili na budzetu u JKP ,Policiji Opstini itd. Znamo da cena nafte kod nas je duplo jeftinija nego na Grenlandu .Poljuprivreda nikad jaca Krkobabic otvara zadruge i nudi strancima ulaganje u proizvodnju ikre . Kakvi dokazi kad vidimo da zivimo bolje

      2. Pa zar nije to definicija lazi?
        A i krajnje je uverljiva ideja da se Vucic bavi biznisom vodjenja kafica po splavovima, tu su valjda vece pare nego od trgovine oruzjem i drzavnim tenderima.

        1. MrNo@ Kakvu hrabrost? Gde je iznela dokaze? Ovo je poruka njima da dokazi nikad i nece biti izneti, ali da ih imaju. Ruka ruku mije…

    7. Lokalna prica za malu decu..kradu zajedno ali nece da ih vidjaju zajedno…haha(laugh)

  2. Posto nemate drugih posla ,osim da trazite „dokaze“ (inace svi smo svesni da su to lazni dokazi ) ,samo nastavite

    1. Fotografija Andreja i Veselinovica sa Kopa 2015 kako gledaju utakmicu CZ dok veceraju u restoranu….

  3. Evo je opet ova… kako bi ti do sada bila na nekom društveno korisnom radu, samo da si negde na zapadu.. ako ništa drugo a ono zbog lupetanja i lažnih tvrdnji od Morovića pa na ovamo…

    1. Nijedna od tvrdnji nije opovrgnuta, niti je Narinika tužena zbog klevete (za razliku od nekih SNS perjanica koji su bili i tuženi i novčano kažnjeni) rako da sigurno ne bi bila na društveno korisnom radu.

    2. Vi priznajete da u srbiji nema pravne drzave,inace bi Marinika bila kaznjena!

  4. Niko ne sumnja u navedeno, ali ce se tek promenom vlasti doci do hiljada insajdera koji ce ove kriminalce i barabe ogoliti. Jos kada proradi tuzilastvo, eto bande u zatvoru, a para od vracene imovine i paea u budzetu. Jedva cekamo.

  5. Mariniška,presavij tabak,tuži,možda će se neki tužilac smilovati.Vidim da vrve dokazi.

  6. to nije tacrno jer jedino je moguće da kriminalci imaju veze sa braćom. neprirodno je da braća imaju veze sa kriminalcima. valjda se zna ko je stariji

  7. Ne postoji grad u kome je obala kilometrima okupirana splavovima, tako da građani ne mogu da izađu na obalu reke.

  8. Zašto ste izbacili moj komentar_? Zato što sam kritikovao gluposti koje ispoveda Marinika? Zato što kritikuje ili optužuje AV? Pa svi znaju da Novi Beograd treba da zbrinjava Šapić A. – a on to uporno ne radi godinama..neka pita njega šta nije u redu na Savskom keju..’Šapić kao legendarni Bik koji sedi javi se svake četvrte godine.

  9. Šta se sve piše i šta čita? Sramota i to velika sramota ako je ovo tačno? Mili Bože, mili Bože.

  10. Al Kapone je pao za porez, Eskobar i El Capo za drogu. Kum i Siptar padose zbog Cede. Pasce i ova dvojica, ja vam kazem. Kad, tad.

  11. Šta je ovo – Divlji Zapad?“, Ne gospođo, ovo je sad „Ludi Jug“
    nekad, Jugo-slavija.

  12. Samo mi nije jasno kakve veze ima pomenuto udruženje kad je zapaljeni splav na Dunavu

  13. Je li to kao i sa farmom u Moroviću? Ova žena ima veliki problem u glavi. Kada će je konačno uhapsiti zbog širenja laži?

  14. Marinika samo nastavi, volim da te gledam u novinama baš si se..i a dok zineš uprskaš sve. Da nije tebe nebi video lepo lice u Danasu. Što se tiče teme stani na ogledalo pa optuži onu u ogledalu i reci joj da je najveća d..lja koju si upoznala.

  15. Kratkih par pitanja za Neverne Tome:
    Uvodna nspomena – da bi neko živeo na način na koji živi vlasnik Cunamija, mor da DNEVNO troši par hiljada eura.
    1. Koliko košta 1 sat vožnje helikoptera, džeta, glisera, jahte (moj gliser je trošio 35 litara na sat);
    2. Koliki treba da je DNEVNI promet u ugostiteljskom objektu, da bi namirio troškove i ovezbedio vlasniku par hiljada eura dnevno, samo za uživanje u blagodetima letenja, skijanja, glisiranja i sl.?
    3. U kojoj kompaniji je radio vlasnik Cunamija, obzirom na činjenicu da izrada i opremanje navedenog splava nesu mogli koštati manje od pola miliona eura?
    4. Šta je još trebalo od dokaza navesti, a da se neko zapita – WTF?

    1. Prosle godine je jedan od vlasnika splava iznamljujuci rolere za devojcice (nasoj Deci) eto usput iz obesti silovao jednu od njih. Bicu zahvalan onome, ko je upoznat, dokle je istraga dosla ako je u opste i bilo, da nas obavesti a to moze samo u listu danas. kurir,alo telegraf su prezauzeti izvestajima sa farme, parova, saznanjima tv pink itd. Hvala za info.

  16. Ako Vucic pobedi na izborima 21 juna morace da da izmeni vrhovni sud da ne moze niko vise da okleveti predsdnka drzave isto sto radi djukanovic u crnoj gori

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.