Tepić u ponedeljak daje iskaz zbog navoda o Markoviću Palmi

Ostavite komentar


  1. Palmu obavezno pritvoriti, da ne utice na istragu. Juce je na Happy televiziji imao show u kome se sa domacinima izjasnjavao o svedoku „bez glave“ na slici. Bezobrazluk i zastrasivanje. Obavezno u pritvor!

  2. Od kako vas je preuzeo SBB nema šanse da na vreme aktuelizujete novo dnevno izdanje na sajtu?

    1. Naprotiv. Stice se utisak da je rec o prljavoj igri medijskog tiranina i biznismena. Po sistemu ti za mene ugasi Danas, a ja cu tebi prepustiti prava za fudbalske prenose.A ko uzme lovu od fudbala(iz drzavne kase takodje), moze da napravi bas svojih koliko hoces novina, pa makar ih niko ne zeleo da stampa ovde. Tako se jednim udarcem zapuse usta zainteresovanim u Eu zbog gusenja medijskih sloboda, jer nije on, a stvar je za njega odradjena, siri medijska tiranija AV i razgranava posao na politickom ulogu. Sve naopako, umesto da se kapital prvobitmo akumulise u biznisu to se radi u politici.Zato mi stalno idemo unazad LENJINOVIM KORAKOM PLUS JEDAN MINUS DVA KAD NISMO KORNJACE?
      Jedino, nas ponekad lepo iznenadi Marinika. Mada je i to dirigovano obavestavanje javnosti, i samo kad se uhvati kraradja u prljavim poslovima. Ali, stvarno treba cestitati Mariniki Tepic na hrabrosti. Jer svi ostali u Srbiji su uplaseni kao mali misevi, kad su kukavicki gurnuli jednu zenu da pojuri mafiju, koja je zakinula njihovu mafiju u necasnom narko biznisu. Od sad medju politicarima verujem samo NJOJ. Pre svega zbog hrabrosti. Ostalo sve treba razjuriti i RASPISATI NOVI KONKURS ZA POLITICARE. Na kome ce se angazovati NOVI, MLADJI, OBRAZOVANI, KULTURNI, I CIVILIZOVANI GRADJANI SRBIJE, koji su rodjeni u Srbiji i neprekidmo zive najmanje 30 godina ovde, ma koje nacije i vere bili. Jer, domaci su domaci, a pridosli su masovno oboleli od pohlepe i nema im leka. Cak ne pomaze ni to su okipirali svu nasu vlast, sve im je malo. Takvim postupanjem poceli su da nam ugrozavaju egzistenciju i zivot..I zato im treba uruciti otkaz. Dosadili su nam svojimmprimitivixmom, pohlepom i necivilizovanim ponasanjem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.