Tepić: Udarci ispod pojasa nakon što je opozicija odlučila da je predvodi neko ko se zove „Marinika“

Ostavite komentar


  1. Kakve veze ima što se dotična dama zove Marinika?!?! Srbiji je mnogo veći problem nekoliko individua koje se odazivaju na ime Aleksandar!

  2. Ja već odlučio za koga glasam. Sad bar imam izbor i sigurnu „drugu stranu“, odličan izbor.

  3. Svi su pošteni dok ne dođu na vlast. Kad dođu, svi kradu. Tako ce i opozicija kad/ako dođe na vlast. I ovi su bili „pošteni“ i pljuvali vlast…a vidi ih sad.

  4. Marinika nosis junacko prezime! Pomolimo se svi za spokoj duse junaka Milana Tepica koji je branio svoju zemlju i casno poginuo u velikoj eksploziji u kasarni u Bjelovaru nedozvolivsi neprijatelju da se domogne ozbilne vatrene moci koju je JNA tu drzala. Slava mu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.