Tepić: Vlast će pokrasti beogradske izbore kao što je uradila i 17. decembra

Ostavite komentar


  1. Vec mi je dosadilo da vam objasnjavam. U srbiji neko finansira i organizuje najgore slojeve drustva da drzi vlast. Vi znate ko. Na balkanu treba da krene neki sukob. Srbija ne sme da postane zemlja kojom vladaju razumni ljudi, jer tada bi ta sila izgubila moc. U srbiji mora da se odrzava stalna politicka tenzija na nivou kao sada. Rogovi u vreci. Nikad slozni, nikad razumni. Samo krvu glavu i alkohol, budalastine, siromastvo, polupismenost.

  2. Preseljeni gube pravo da registruju automobil legalno jer im se ne slažu adrese u LK i saobraćajnij.
    Ne smeju da upravljaju vozilom ukoliko im se ne slaže adresa u vozačkoj dozvoli i LK.
    Imovina iz katastra mora biti upisana na novu adresu i to se plaća.
    Podatci u banci vezani za tekući račun moraju biti promenjeni.
    Bosanska i domaća LK u isto vreme je krivično delo jer si morao negde da se odjaviš da bi se prijavio.
    O računima za telefone,struju,vodu,porez,kablovsku izlišno je pričati
    naplata putnih troškova ?Objasnite ljudima koje probleme sebi stavaraju i da bi mogli biti deo sudskog procesa.

  3. Odir preporuke nisu naredjenja.vama sto se svidja tako i tuma cite.sve ostaloje kradja dokle bre.je vidis da nemozete da dobacite.pojescevas nestorovic polako vas stize.jos ako izguras da sri budu genocidan narod da tise ispuni zelja pa tisi nedodirljiva ima date ceni srpski narod ima da vladas ko jelena anzujska.

  4. Зашто учествовати на изборима, који ће бити покрадени? Одмах изаћи и рећи да ће бити бојкот па нека се сами бирају и објашњавају Европи због чега је то тако. Не вреде никакве препоруке и молбе. Европа мора да схвати да мора оштрије према лоповима који сахрањују Србију. Ови немају намеру да одустану од пљачке и крађе.

  5. Vi kao opozicija ništa ne preduzimate, kao da radite sve u korist ove vlasti, samo se svadjate. Gde je plan i program za narod. Gde su slike Tomine rezidecije i Anine i koliko to plaćamo, gde je slika Željkovog zamka? Gde su snimci životnih namirnica i kako narod živi. Zbog toga je narod glasao za Nestorovića, nemaju za koga

  6. Pa unapred vo znate, to je bolest. Svi izadite i ko dobije dobije neka uzme vlast i idemo dalje.

  7. Sludjujete narod. Vise covek ne zna sta da misli. Mozda je i to jedan vid pritiska na narod. Nisam ni u jednoj stranci ali gledam sta ko radi i kako se dokazuje. Mislim da ste na pogresnom putu. Dokazi te narodu da zelite dobro i da ste casni i posteni ljudi. Kako sad izgledate, kao grupa losih ljudi i zato narod nema poverenja u vas. Razmislite!!!

  8. Vlast u Beogradu,pomažu direktorčići iz Pančeva. Tabinaju po Bg-u,da bi im zadnjica ostala u stolici,a uništili ustanove,ni ne ulaze u njih. Tuga,naročito u domovima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.