Tepić: Vlast omogućava trgovinu oružjem firmi povezanoj sa osobom sa crne liste SAD

Ostavite komentar


    1. Da li znate da maltretiranje životinja, u koje spadaju i kokoše, biva kažnjivo u skladu sa zakonom?

  1. Dugo te nije bilo, pa kao – idemo ponovo sa nedokazanim dokazima.Ako je i od tebe – mnogo je.

  2. Zapazanja M.Tepic pokazuju da vlasti u Srbiji odn Beogradu odavno funkcionisu poput mafijaske hobotnice „Koza Nostra“, ciji se jedan krak nalazi Banja/Luckom entitetu, drugi na severu Kosova a treci …negde po Crnoj Gori. Sve u „odbrani“ srpskih interesa na tim podrucjima, koja su izgleda totalno ugrozena. Dok su ona ugrozena, vrh „Koza Nostre“ se bogati van svih normalnosti.

    1. Ko su to „vi“? I pretopili (ako uopste jesu), a ne prodavali na crnom trzistu kao sto ste vi (ako vec etiketiras). Oni dobili naredbu da pretope deset tenkova, a ovaj vas da da Kosovo. Pametnije bi bilo da se time bavis umesto sto sviras u onu stvar.

  3. Za neki dan ode Marinka iz skupštine. Nema više preletanja ko da više. Ostaje joj samo novo angažovanje u ANTFA da predvodi rušilačke demonstracija poput one po Pančevu.

  4. Za sve kod tebe postoje dokazi a dokaza nigde. Daj bar neki dokaz za bilo sta sto si laprdala. Da si iole objektivna i postena krenula bi od svoga sefa pa bi proverila kako je namestao tendere i poslove svojim firmama kao gradonacelnik Beograda, i kako je prigrabio 650 miliona evra.

  5. Koga briga crna lista Amerike.Oni su poznati po trgovini i oružjem i drogom i belim robljem.

  6. Ma ne uopšto, kao afera sa oružujem iz Krušika, koje je bilo prodavano legalno Amerikancima i Saudicima, sa svim papirima, a završavalo je kod Huta u Jemenu, pa smo po našoj opoziciji bili krivi isključivo mi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.