Testiran brzi voz na deonici pruge Beograd – Novi Sad

Ostavite komentar


  1. Rezultati testa brzog voza su fascinantni. Zleznicki saobracaj je buducnost svih nas.

  2. Pa zar ni specijalni probni voz nije mogao ići projektovanom brzinom od 200 km/h? Da li to znači da će putnički vozovi ići još sporeije? Da li to znači da kvalitet izgradnje nije bio na nivou i da smo mi bacili pare na brzu prugu koja u stvarnosti i neće biti tako brza?

  3. Ponosan sam što sam građanin republike Srbije i zbog toga što nam se naša Srbija svakog dana sve više razvija i postaje bolja i uspešnija zemlja.

  4. Na čega da budete ponosni botovi …to sto nemamo 60 km pruge 6 godina …sto ćete je plaćati 40 godina koliko nas je koštala samo Bgd do Ns …ja ljudi Vas ne razumem čemu se Vi radujete ….ja garantujem da nemate pojma ni o čemu se radi …

  5. Meni se čini da se 180 km/h u Nemačkoj ne računa u brze vozove. Osim ako brzi voz ne usporava, radi zaustavljanja.

  6. U Kini ide 600. E Srbijo među šljivama. Pola pruga po Vojvodini je histrionik prodao u staro gvožđe…

  7. Vi ste jos za volovska kola , i stocne vagone , vozice te se vozom kad budete imali pasos i 1000 e da odete negde kad prodje najsmesniji virus u istoriji , pa kupite cipele u Milanu za 500 e i povratnu za Zitoradju, sa presedanjem na brzi Av voz koji juri 181 na sat , ostace vam i za sendvic i bambi keks , nesrecnici.

  8. Čime se budala ponosi toga se pametan stidi! Brze pruge podrazumevaju brzine od 300-600km/h. Sve do 200km/h je standard u normalnim zemljama. Ovakav voz se u Nemačkoj koristi za lokalni, seoski saobraćaj. Ali, najveći lažov ikad, i od puža će napraviti Šumahera!

  9. Ja u taj voz ne sedam, kod njih gori TE, klizaju brda na auto put, svaki put rade po triput. Ne, zelim da zivim. Dobar je i autobus, bar je sporiji, vece sanse za prezivljavanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.