"To je kao da Šešelj piše protiv Davenporta"

* Dopis slične sadržine slat i prethodnoj administraciji
Pismo kongresmenke Džonson nije pomenuto tokom Vučićevog boravka u SAD, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. Врло добро је познато да Војислав не би никада трошио драгоцено мастило и бели папир на безначајне особе какве су Девенпорт и Могерини… И мислим да о њима исто мишљење као о представницима Хашког трибунала…Мо гу само…..

  2. Moje licno misljenje je da je ovaj napis beslovesni pokusaj diskreditovanja i relativizacije pisma jedne kongremenke iz USA. Svako poredjenje sa jednim politickim i inim marginalcem i bivsim haskim optuzenikom je , najblaze receno, bestidan.

  3. Дуго ће ти пробисвети имати комплекс др Шешеља.

  4. Pitao bih bota pod radnim imenom "Jovan" da objasni sta je mislio pod pojmovima "napis" i "beslovesni" jer takve nemogu da nadjem u srpskom jeziku. Upozoravam da centrala nece tolerisati pravopisne greske kod botova i da ce snaznim pritiskom traziti da nauce srpski jezik pre komentarisanja.

  5. Može g ambasador da se pravi nevešt, je jasno da mu je zadatak da podmašuje pacijenta koji ima fiks ideju da je Bonaparta… A američki kongresmen nije isto što i srpski poslanici Martinović ili Ri stičević, nije klovn!

  6. Amerima je dobar svaki srpski političar koji sprovodi njihove zahteve.
    Kako jedan Skot može da podržava Vučića posle Savamale i drugih skandala.Narode Srbije, najebao si!
    Ne zna se ko ti je veći neprijatelj, domaći ili strani političari!

  7. то више лажи АВ партије и владе!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.