Toma Fila: Vlast u Beogradu će biti formirana uz pomoć odbornika sa liste Mi-glas iz naroda

Ostavite komentar


  1. Taman posla! Ne racunajte na dr Nestorovica! I ne pravite politicke spletke! I spremite se za izbore!

  2. Šestocifarne ponude od strane SNS ili SPS za odbornike Mi – glas iz naroda? Jel tako rekao Nestorović? Jel ovo sad potvrđuje Fila? Jel ovo sluša neki budući javni tužilac? Pa, neće ova vlast doveka. Na sledećim izborima treba ići sa parolom „Za pune zatvore“!

  3. Sjajno u vladu ulazi još jedan ego manijak. Samo kako će Vučić i Nestorović svojim ego tripovima uopšte bilo šta dobro da urade za ovu zemlju ne znam. Isuse!!!!!!

  4. Ајде бре деда склони се више да те не гледамо.Досадио си и богу и народу.!!!

  5. G.Fila manimo se više izbora. Vlast ostaje ista do daljnjeg a to zbog Kosova i ima podršku EU. Nego vi nama o tome nešto PATRIJOTO recite. Jer ja mislim da je isto pušteno niz vodu. A Vi šta mislite.

  6. Bravo druže Tomo. Otkrio si Ameriku. Zato su i osnovani. Banda plaćenička. A šta kaže dekica prepodobni? Nema vremena! Valja mast za šuljeve. O ludi narode.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.