Tončev: Neko iz kruga dvojke je hteo da me posvađa sa Dačićem

Sagovornici Danasa iz SPS o predstojećem izbornom kongresu partije

Ostavite komentar


  1. Reče neko da su Dačić i SPS „duboka država“ iliti država u državi.
    I ne bilo…
    Na vlasti su, sa skorašnjom pauzom od 2-3 godine, od 1945.godine.
    I sigurno je da drže one ključne poluge vlasti, bez obzira ko ima većinu.
    A kakvi su socijalisti govore pelene koje radnici moraju da nose kod Korejanaca.Izraziti levičari u koalicionoj vlasti u najgorem obliku neoliberalnog kapitalizma.Kao i onaj klovn Vulin, koji je takođe nekakav socijalista.
    Samo govori da možeš da imaš šta hoćeš u imenu stranke, svodiće se da funkcioneri Dačiću duguju sve, od funkcija do nekretnina.
    Odakle i kako?
    A radnici nek nose pelene…Ni Dačiću ni Tončevu ni Vulinu nije u opisu posla da se bave time.Biće da su nekretnine zaslužili nečim drugim, što će ostati tajna, osim za budžet iz kojeg se sve te nekretnine finansiraju.A budžet se puni od poreza koji svi plaćamo.

  2. Tončev kaže, mi smo iznedrili armiju ljudi, koja Dačiću duguje sve što ima, od funkcija do nekretnina. U normalnoj zemlji, tužilac bi se zainteresovao bar za te nekretnine, ali ovo je Srbija, tu ni bliskost sa Mišom bananom nikog ne uzbuđuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.