Tramp će Balkan prepustiti saradnicima

Kako će se ishod američkih izbora odraziti na Srbiju i region

Ostavite komentar


  1. šteta, silno će se razočarati patriJote i tabloidne žrtve… kad im ne vrate kosovo, ne zaštite od agresora, ne omaze vučića i tomu…

  2. Jedno su predizborna obećanja, a sasvim, sasvim drugo realnost. Pa nije li AV obećavao i obećavao i šta – cvrc, upecale se ribe (važe za vrlo inteligentna bića). Tramp je pričao šta je većinska Amerika htela da čuje, a u Srbiji salve oduševljenja zbog njegove pobede i to od istih onih pomenutih riba koje su reagovale na Vučićev mamac. Zaokret u američkoj politici prema Srbiji -Kosovu! Dačić ga već vidi u Beogradu. Euforija. Ribe neshvataju da je predsednik Amerike glasnogovornik politike koja je već odavno napisana, ali ne u Beloj Kući.

  3. Pa neće baš da bude, al će tako da ispadne. Sex je već krenuo. Šta će demonstranti na ulicama? Ne priznaju legalno izabranog predsednika, au, koji morogni, i to li je ta demokracija na koju se ugledate vi koji niste ribice koje se vataju na av mamce. Pa gospođe i gospodo, biće sekssa, odoše klintoni i obama, ostaje vam samo vazeljin.

  4. Sigurno je da ce Mr Trump Balkan prepustiti saradnicima. Posto su Slovenija
    /rodna gruda g-dje Melani, sada Trump) kao i Hrvatska clanice EU i NATO-alijanse
    ispada da ce posao "saradnika" biti jednostavan odn da kontrolisu "najjacu zemlju na Balkana" Srbiju da ponovo ne cini zulum svojim susedima u Bosni, Crnoj Gori i Kosovu. Ako to "patrioti" iz Beograda urade bice posle krive mrska USA i Mr Trump, NATO-pakt i obavezno Vatikan kao i EU sa "zlocinackom" Nemackom bez cije finansijske pomoci bi odavno na ulice Beograda izasli penzioneri, zdrastveni i prosvetni radnici kao i "ljubitelji bacuska" iz sherifa Dikovica tkz vojske Srbije.

  5. Šta je sa vama moderatorima iz Danasa??? Jel““ mislite da će se u SAD desiti "Peti oktobar" ili neka druga naradžansta ili ružičasta revolucija ili pak neko "Američko Proleće"??? U moja dva neobjavljena komentara sam napisao da će se dolaskom Trampa makar obnoviti Srpsko-Američko prijateljstvo koje je utihnulo evo 40 god. kada je zahvaljujući pre svega Klintonovima rasparčana SFRJ, izgubljeno KiM i posvađana "Dva oka u glavi" zarad geostrateških ciljeva…
    Poenta mog komentara je ipak bila na one koji se finansiraju isključivo parama USA administracije a novog predsednika te iste države pljuju gore nego što su to radili u vreme kampanje. Nije Tramp Soroš, on će gledati gde svaki američki dolar ide i njegovi saradnici pažljivo registruju šta je ko sa njegovog platnog spiska rekao, napisao, uradio… Džaba će Obama lamentovati da nije u američkoj tradiciji revanšizam – Đulijani već oštri pero da stane zavrat Klintonovima i njihovim mahinacijama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.