Tramp šalje delegaciju na inauguraciju Vučića

Ostavite komentar


  1. Salje delegaciju?
    Pa oni samo da predju ulicu.
    Ko zurka na spratu.
    A Hojt Li, ce samo da proveri dali se *lazni car* pridrzava programa.ISTORIJSKOG SATIRANJA Srbije.
    Ako ne, da prikljuci 18 gipsanu glavu Rimskog inperatora u Holu palate.
    Laku noc Srbijo
    dobro jutro Severna Korejo.

  2. Vucic ima podrsku mnogih ljudi zato sto je zasluzio svojim radom je doprineo da idemo napred

  3. Ovo nije samo promocija predsednika,ovo je i promocija naše zemlje. Pogledajmo koliko nam državnika iz celog sveta dolazi. Verujte mi, nije mala stvar.

  4. "Ponosan sam što sam potekao iz zemljoradničkog viteškog naroda, koji je u neprestanoj ljutoj borbi za svoje ideale i evropsku kulturu zadužio Evropu i svuda zaslužio čast i poštovanje čitavog sveta, naročito velike Amerike". – Nikola Tesla

  5. Dolazi zamenik pomoćnika. Toliko samo da se zna koliko ga uvažavaju prijatelji.

  6. Ovo je velika čast i za Srbiju i za njenog predsednika. Što više prijatelja u svetu nam može doneti samo dobro.

  7. Ne samo da nas Vucic kosta ko sv. Petra kajgana vec organizovao i ove sendvicare. A narod grca. Penzionerima oteo pa ce da da sportskim krimosima.

  8. Podjednako koliko i poseta ostalih koji ukazuju čast Aleksandru Vučiću, raduje i prisutstvo Trampove delegacije. ,,Brus Li" američke spoljne politike za Evropu Hojt Ji, imaće priliku za ,,psihoterapeutski tretman" kod Rusa Rogozina na marginama ceremonije. Pogotovo što Jia drma paranoja u vezi Bonstila najveće američke baze u bližoj i daljoj okolini, sve zbog Niško-Ruskog centra za vanredne situacije i elementarne nepogode, u koje se (po meni), može ubrojati i sam Bonstil. Prilika za susret na marginama ceremonije ustoličenja novog Predsednika Srbije mogla bi rezultirati pozitivnim pomakom na radost naše zemlje i tuđih baza na njoj. Pragmatični Vučić sigurno je predvideo u svojoj mirotvoračkoj viziji i takav susret, koji suštinu ne menja, ali utire dobre staze za dalje kontakte, koji bi relaksirali i našu poziciju u istočnom i zapadnom svetu.

  9. Onaj ko nikada nije naučio da poštuje ne može biti dobar komandant.

  10. Zamenik pomocnika je veoma nizak cinovnik. On ima pet stepenica samo do svog ministra, a ni njega verovatno nikad nije video uzivo. On nije nikad bio ni ambasador, ni zamenik, ni pomocnik ministra, nego je samo zamenik pomocnika. To postoji i u nasem MSP ima ih 5, a u SAD verovatno 20-30

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.