Tramp: Zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije

Ostavite komentar


  1. Čovek je jednostavno debil. Američki mediji će ga sahraniti zbog ove retardirane izjave, a Bajden će jedva dočekati da mu objasni kako je ubijanje između Srba i Albanaca zaustavljeno još pre dvadeset godina.

  2. Ovo je vreme „ispod nivoa“ , što je samo stilska figura .
    Ovaj čovek , predsednik najmoćnije zajednice u istoriji , je , stvarno , ispod nivoa .

  3. Jos jedna laz (20000+ od 2016-te). Psihopata ne razlikuje lazi od istine. A Nobelovu nagradu ce da dobije kada i ja, pa mozemo da je podelimo.

  4. Onomad je pomesao Balkan i Baltik i u razgovoru sa predsednicima Estonije, Litvanije i Letonije krutikovao ih sto su ratovali medjusobno i unistili Jugoslaviju. Zreo je za Nobela zajedno sa ovim nasim nesmajnikom.

  5. Covek kaze da je vekovima bilo ubijanje.Sto je tacno.Dan danas razbijaju srpske glave.Zar pogrom 2014 nije bio juce?Zar to nije bilo posle rata?Na kraju krajeva nama Srbima i Nealbancima odgovara dodela Nobelove nagrade mister Trampu.Jer ce osvojiti drugi mandat sto ce nam omoguciti da resimo sveobuhvatno,pravno obavezujuci sporazum.Citajte-sporazum koji je moguc samo izmedju Srbije i Albanije…..!Kad smo tu,Bajden nije sprecio ubijanje na srpskom Kosovu i Metohiji vec ga pospesio.Sada ce zagristi udicu i replicirati- Tramp ce ga samleti kao meku zabu….!

  6. Što reče Andrić, „Kada bi ljudi znali kakve budale vladaju svetom, umrli bi od straha“.

  7. E j…… ni ovaj nije čitao geografske karte. Moraću da sa njim delim nobela. Možda ga uspem ubedim da mu to ne treba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.