"Tražili im da potpišu glas za Vučića"

Pravni tim Saše Jankovića saopštio da ima dokaze zloupotrebe biračkog prava

Ostavite komentar


  1. Jos jedna laz dolazili ljudi i kod mene pitali hocete li glasat za Vucica ili nekog drugog ili jos neopredeljena,ja naravno dala obecanje da cu glasat Vucica,ali nigde nisam niti me terali da potpisem

  2. To je tačno, po Beogradu imaju zadužene ljude koji skupljaju takve potpise, to se zove Sigurni glas, ali malo sutra dosta njih to učine kao bajagi a znam ih da neće glasati. Znam i to da su u prošlim izborima SNS-ovci dovozili glasače ( ono obezbedili im prevoz/ A, to da koriste autobuse za mitinge to svako vidi, nisu autobusi pali sa neba.

  3. Licno sam se uverila da je slicnu situacija i nå Zeleznicama Srbije. Iz pouzdanih izvore sam takodje cula da se to radi u PIO, Vodovodu I drugim drzavnim preduzecima. Ovo je zastrasujuce!!!
    Toliko o postenim izborima!

  4. То су радили широм Србије. Народ је у страху. Куда ово води?

  5. Sve objavljeno je tacno tosuradili direktori po Lasti davali su blanko papir i narod je potpisivo a posle su ih pozivali da provere sekretarice i pravnice podobne su imale u radno vreme zadatak da zovu

  6. Vranje, Surdulica, Vladičin Han…sistemska tortura i potkazivačka kultura, narod sluđen…jezivo

  7. To non stop rade. Zvali su me na fiksni tri puta (odakle im,broj zasticen?), muza dva puta, dolazili na vrata, al““ jasno i glasno smo rekli da ne glasamo za Vucica#NBD#blok45

  8. Upetak 24.03. autobus Laste u 05.00 casova nije krenuo za Novi Sad, a to je redovna linija kojom djaci i zaposleni idu u skolu i na posao. Autobusi su biliangazovaniza prevoz prinudjenih ““““simpatizera““““ SNS-a.

  9. Ko vozi na bar malo sirim tracnicama, zna da , evo, hrlimo u totalitarno SNS-semeniste, pripremu za full-predanost Vodji, da bi ubrzo sledila dva lex- specialisa : "Dosta nas muci raspadajuca Evropa" i " Realnost uz nas snazni procvat u evro-azijskim integracijama".TU nam se sirom i konacno otvaraju vrata i za Baljsoju Serbiju, san svih nasih snova…Svejedno sta ce biti, biti ce.. mada mislim ( parafraza necija) da najbolje resenje za ovakvu Srbiju pociva u iseljavanju , sto i nije daleko od njene sudbine.

  10. EEEeeee, kod nas u Vranju je to ošte poznata stvar, zovu svakodnevno telefonom,znaju i koji su članovi porodica, idu od kuće dokuće,ulaze u dvorišta, bez pardona i agituju za vodeću partiju…

  11. Već sam pisao ali ni vi niste objavili, da su dolazili članovi SNS sa gotovim spiskovovima svih stanara zgrade, i pitali da li ću glasati za Vučića, zašta sam izvestio štab Saše Jankovića. Za mene koji sam do pre godinu ipo dana živeo u Makedoniji, takvo ponašanje je čudo neviđeno, pa bih rekao da je Makedonija francuska država kada se upredi sa podivljalim Srbima tokom izbornog procesa.

  12. Meni moj partner preti da ce mi otkazati ljubav ako ne glasam za onog lapog Sasu sa bradicom od tri dana…

Ostavite komentar


Politika

Anđelković: Ceo izborni proces je fantomski 10

Anđelković: Ceo izborni proces je fantomski

Politički analitičar Dragomir Anđelković izjavio je danas da je vlast posegla za fantomskim izbornim listama sa ciljem da zbuni birače jer se, kako je rekao, plaši ishoda izbora bez obzira na bojkot dela opozicije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.