Trifunović: Na Tviteru najviše blokiram neduhovite ljude (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. fora je sto djilas, jeremic, trifunovic i slicni nikako ne veruju da je prava cifra 2%…. a zapravo jeste… osokoljeni moronima sa twitera, od kojih je i dobio inspiraciju da prostacki vredja voditeljke i ostale, ubedjen covek da pristojan i normalan covek glasa za njega, a to se nikada nece dogoditi… samo pokvareni i korumpirani mogu da glasaju za djilasa, jeremica, trifunovica itd…

    1. Ti si pravi mali SKOJ-evac. Još samo udarničku značku da ti prikači neki Mićan ili sl. i na konju si. Samo hrabro u nove pobede.

      1. Ako je afirmativno rečenu u cilju oihvale onda repect, jer oni su bili avangarda u borbi protiv fašista. Danas živimo fašizam , definiciju možete potražiti bilo gdje, čast je danas biti antifašista pa ga zovi i skojevac.

      2. mi smo za vas prosto elita i pristojan svet…. dok to ne shvatite, necete ni da prismrdite vlasti, fala bogu… 🙂

  2. Iskreno ne mogu da smislim ni jednog političara iz sadašnje skupštine a ni njihovog šefa.

    Što se tebe tiče, ja mislim da si olako shvatio ovaj poziv, nisi se adaptirao poziciji koju tražiš ili si možda pogrešno procenio da ta neotesana metodologija uspeva kod glasača. Uglavnom samo u Srbiji niko ne plaća cenu izbornog debakla izgleda. 2; 2.5; 1.4 % sve može samo da si prvo u svojoj grupi

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.