Trifunović (PSG): Opozicija se nije snašla u vreme pandemije

Ostavite komentar


    1. Pobogu Sergej pratim vas iz tog čopora sto bi trebalo da predstavlja opoziciju i sve mi je manje jasno šta vi mislite o sebi.
      Sarkazam, ironija, kritizerstvo i nekakva čudna duhovitost je sve što sam osetio. Ako nemate madije imate negde staru roto mašinu pa sa lecima od vrata do vrata. Bar to ako nemate drge ideje. Neka ovaj nemisleći svet vidi i neka mu unuci prepričaju šta to ima pametno a da onaj klovn nije smislio i izvovorio u stvarnom rialitiju. Pokrenite se ili će nas čovek zaraziti nekakvim ovcijim virusom pa ćemo početi svi blejati.

  1. Opozicija se nije ni potrudila da snadje. Ni dinar nisu ulozili kako bi pomogli u nabavci zastitne opreme.

    1. Vlast je verovatno sve vreme ulagala lični novac ? A i ono što ste dobijali kao donaciju prodavali ste nam papreno po apotekama.

      1. Kada se hrane mačke gubi se vreme, ipak pozorište i gluma je prava stvar.

    2. U ono vreme Draškoviću smo govorili da se mane politike i da je najbolje da radi ono što zna. Danas posle toliko godina istorija se ponavlja. Zašto su žrtve politike najbolji?

  2. U ovoj borbi su bili dobrodosli svi koji su imali volju i zelju da pomognu drzavi i gradjanima, samo je trebalo imati volju i trun humanosti u sebi

  3. On kaže da nemaju medijskog prostora, pa ako nemaju medijskog pokrovitelja, zar je način da se javnosti i široj masi ljudi predstavlja sa srednjim prstom? I takvi bi da vode državu? Mislim da je odgovor na ova dva pitanja nemoguće osmisliti, jer je jasan društvu i široj javnosti. Ovakva osoba ne može biti poverena građanima Srbije ili obratno, ne mogu se građani Srbije poveriti ovakvim osobama, uz lično izvinjenje na iskrenom mišljenju.

  4. Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa čak i da se tim mišljenjem brani ili predstavlja javnosti u naivnom svetlu, ali narod je taj koji ima očigledne primere rada, truda, zalaganja, pravilnog ponašanja prema sebi i društvu, ophođenju prema njima i obrunuto. Mislim da je sve očigledno i jasno.

  5. Sergej, mogu da te ne vole, ali kazes iskreno i najcesce pogodis pravo u metu. Samo jos kada bi rekao zasto je tako, mislim kada bi hteo da kazes, onda bi se mozda probudila zelja za reformisanjem opozicije…koja je uslov za promene….

  6. Apsolutno tačno, oda opozicije nije doniran ni jedan komad zaštitne opreme, što je stvarno sramota.

  7. Šta je sa onih 500 hiljada eura. Da li je to pomoglo snalaženju PSG. Kada nešto kažeš onda to i dokažeš i pokazeš. Nije ovo pozorište komedfijaša i lakrdijaša. Oni jesu na vlasti plus određen broj fikusa. Gde si ti u tome. Daleko si ti od opozicije, kao u glumi od Oskara. Ugledaj se bar malo na časnijeg brata.

  8. Ne da se nisu snasli nego se nisu ni potrudili da pomognu jer ih nije zanimalo.

  9. Bar neko da prizna. Iako licno ne volim ovog Sergeja, ovo je dobro rekao. Nije bilo vazno ko je opozicija a ko vlast, zna se da u tom trenutku svi politicari treba da budu fokusirani na jedan jedini cilj a to je spasiti sto vise zivota.

  10. Kad malo bolje pogledam, ovo je prvi puta u istoriji Srbije da ne postoji opozicija..ovo su sve neki interesni klanovi.

  11. Raspon izmedju politickog netalenta i kukavicluka je popunjen srpskom opozicijom.
    Umesto stalnih kongerencija za stampu gde bi se govirolo kako treba organizovati zivot naspram sulude stvarnosti imali smo muk.
    Da o otvorenom ulicnom protestu protiv bezumnog policijskog sata i zatvora za starije da i ne govorimo.
    Djilas je u jednom video obracanju cak rekao sad nije vreme za vodjenje politike!?!
    Sto je dodatno deprimirajuce delovao je da stvarno tako misli.
    Trifunovic deluje instiktivno ali ocito ni on nema nikog oko sebe ko bi sabrao 2+2.
    Dakle moramo sami zasukati rukave i uprljati se do lakata.
    Ocito ne na ovom mestu nego na ulici.

  12. Sreća pa ti ne spadaš u opoziciju, pa možeš slobodno da je soliš pamet.

  13. Čoveče idi glumi na nekom drugom mestu.. ovde svi sve znamo o tebi.
    Ispričana si priča.

  14. Na kraju mi deluje da ce Trifunovicu jos i pandemija da bude razlog toga sto opozicija nema sta da ponudi ljudima.

  15. Da se on nije snašao, to je jasno. A da li sad pokušava to da razvodni uvaljujući celu opoziciju, i to je verovatno.

    A koliko SNS botova se javlja …

  16. Čitam komentare i razmišljam koliko samo ima tema za doktorske disertacije… Naročito iz socijalne patologije. Sramota me je gde živim, za koju državu sam se borio i ko nas predstavlja.

  17. Kaze govorilo se o virusu, p ao tome sta kaze struka, p aonda o tome sta je vlast ucinila po pitanju virusa, pa naravno, zasto bi neko dao prostor u medijima vama koji prstom niste mrdnuli da pomognete, ali zato znate da kritikujete.

  18. Da ste bili slozni da zaboravite na politiku i da se ukljucite da se svi zajedno borimo protiv virusa, mozda bi neko pomenuo i vas, ali ne, vi samo o sebi i brinete, narod Srbije i borba protiv korone su za vas nebitne stvari.

  19. Trifunovic, Pesicka & co objasnili da se prvorodjeni najbolje snasao uz sasluzenje bizona i drugih. Proizilazi da prvorodjeni treba nastavi da tlaci gradjane dok mu ne dosadi. Trifunovic i Pesicka i onomad podrzali SNS sa tzv Belim listicima.

  20. Podrzavam svakog ko odluci da izadje na izbore.Ali isto tako ocekujem od istih da kazu a sta bi to oni uradili bolje.Naravno za obicnog coveka koji zivi ili bi trbalo da zivi od svog rada.Sta bi uradili da se socijalne razlike smanje a da drzava ide napred.Usudjujem se dakazem da ova vlast radi dosta dobrih stvari i to celi svet priznaje.Kako suzniti korupciju,rad na crno,kako ce te vratiti narodu ono sto se ranije otimalo.Voleo bi da cujem i samokritiku da i vi oznacite medju vama,ko je taj koji se ogresio o zakon i kako je dosao do bogastva!Kako bi resili pitanje Kosova?.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.