Tripić: Izgledna pobeda nad Vučićevim režimom

* Fama oko kandidata za gradonačelnika služi da sve pretvori u nekakav lični obračun umesto jasne političke ponude
Potpredsednica Demokratske stranke govori za Danas o vlasti i beogradskim izborima

Ostavite komentar

  1. Cemu pobeda ako se ne promene principi na kojima se vodi politika. Koja je razlika izmedju Tadiceve prodaje NIS-a i Vuciceve rasprodaje radne snace bud zasto. Koja je razlika izmedju otimanja za direktorske fotelje u vreme DS-a i istih metoda SNS-a .SNS jeste to doveo do brutalnosti ali oba podjednako vode u pogresnom pravcu. Cemu sve to tracenje vremena sa vracanjem DS na vlast. Ponovo cete da proizvedete nove Male, Vesice i ostale i ponovo cemo u jos jedan krug istiga.

  2. @Ivan. Tako je. U poslednjih 30 godina su nas sve postojeće partije pljačkale i unesrećivale. Koja više, koja manje. Nažalost, sve su, ipak, ipak, ipak, iste. Ni jednop ne verujem. Ne samo ja – većina građana u Srbiji.

  3. Sviđa mi se kada DS priča o nečijim kompetencijama i iskustvu. Pa njima je svojevremeno na mesto ministra pracde došao referent, ili ministra odbrane psiolog. Pa je bio i ministra telekomunikacija. O kojim kompetencijama i iskustvu oni uopšte pričaju.

  4. "Tripić: Izgledna pobeda nad Vučićevim režimom"

    I koliko lud moras biti da bi dao svoj glas DS-u posle ovakve nebulozne izjave?
    Stranka koja je na nekih 8% pgonozira pobedu nad strankom koja ima preko 50%.
    Znam da politicari smatraju ovaj narod budalama (inace nikada ne bi ni dosli na vlast) ali da smo bas toliko zaglupljeni nismo…

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.