Ko je u Srbiji imao najskuplju izbornu kampanju?

Ostavite komentar


  1. Smešni ste, logično je, svako zdravog razuma zna ko je imao najskuplju izbornu kampanju i zbog čega.

  2. Definitivno Vučić! Koštao nas je ko svetog Petra kajgana, račun ćemo malo sutra da vidimo ali ćemo sigirno da ga oplačemo. Ali, najzanimljivije je to što on „uopšte NIJE učesvovao na izborima“???

  3. Kako se uopšte postavlja ovakvo pitanje? Preciznije – koliko svi ostali zajedno?!

  4. A da li tu da uračunamo i ono „na ruke“ što su delili po autobusima i ispred Arene, pa najam za autobuse i dnevnice za „aktiviste“, pa sendviče i sokiće….i „šestocifrenu ponudu“ jednom doktoru potencijalnom preletaču koju je odbio….? Kad nas već pitate i zlostavljate matematikom? Jer to je zlostavljanje, pitajte decu, oni i roditelji će da ocenjuju profesore i nastavike i kladim se da će matematika biti zavedena pod „zlostavljanje“?

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Cilj CBK nije kažnjavanje već zakonitost i transparentnost 10

Kurti: Cilj CBK nije kažnjavanje već zakonitost i transparentnost

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas u Kamenici da cilj Pravilnika Centralne banke Kosova (CBK) o gotovinskom plaćanju nije kažnjavanje, već zakonitost i transparentnost pri korišćenju novčanih sredstava.Od ponedeljka, 13. maja evro je jedina valuta za transakcije na Kosovu, a za one koji koriste dinar predviđene su kaznene mere.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.