Trzavice u SNS spin zarad rejtinga

Izvori Danasa bliski vlasti smatraju da je sukob na relaciji predsednice parlamenta i ministarke vešto izrežiran

Ostavite komentar


  1. Ako i jeste spin da se svako malo napada Zorana Mihajlovic dobru su oso bu izabrali. Ona ima debelu kozu pa moze da izdrzi sve uglavnom zasluzene napade. Isto tako bez argumenata i bez razloga napada druge naprednjake.

  2. Razlog napada na Zoranu je taj što svi u stranci znaju da ona, zajedno sa svojim dečkom Adom, uzima provizije na svim infrastrukturnim projektima u Srbiji. Medjutim, ona to radi u dogovoru sa Šefom, pa je zato na poziciji kojoj jeste.

  3. Nije nikakav rejtig u pitanju vec zelja za dominacijom i ne postovanje stranacke discipline Zorane Mihajlovic i ona ce verovatno morati da potrazi utociste u nekoj stranoj sluzbi ili ambasadi posle rekonstrukcije vlade

    1. Ja sam video da ima nepismenih botova koji podržavaju vlast, sad sam video da ima i nepismenih opozicionih botova.

  4. SNS je interesna politička grupacija. Okupljena je zbog novca, a da zauzvrat odradi posao koji prethodna garnitura nije smela da odradi. S druge strane, ta grupacija je sastavljena od stare političke strukture svih boja pri čemu je suprotstavljenost bivših dosovaca i radikala vrlo velika. Vučić to zna i iako je intimno bliži radikalima svestan je da bez pismenije dosovske ekipe u stranci ne može daleko da dogura. Osim toga, očigledno je da je Zorana dokaz Amerikancima da je SNS na pravom putu i bez nje bi se suočili sa ozbiljnim finansijskim i političkim pritiskom Amera. Zato je ona bezbedna i relaksirana tamo gde je. No, balon će jednom pući.

  5. Svaka vlast o 1945 do danas,namerno proizvodi disidente,da bi ih kasnije upotrebila kao trojanskog konja u opoziciji.Isti slucaj je i sa novinarima koji su titulu opozicioni dobili posle prvog negativnog teksta o Milosevicu,Titu,kasnije svoj imidz iskoristili u borbi protiv opozicije.Tako da se na vlasti smenjuju komunisti i disidenti,koji su stvari ista politicka opcija sa razlicitim imenima.

  6. Каква чипкана глумица, „на рану да је ставиш”, рече Лабус!

  7. Izmislili ste vruću vodu. I da postoji spin u datom trenutku narod ne treba da bude lud i glup pa da to ne prepozna. Nije ovo ništa novo, to rade sve zemlje i svi mediji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.