Turajlić: Đilasova kandidatura – izvesno dobitna kombinacija

Ostavite komentar


  1. Gospodja penzionerka je neverovatna,njen miljenik samo da je posetim je definitivno svojim šefovanjem rasturio DS pretvorio je u froncle,a ostavio nam je u amanet predivne podzemne kontejnere i mostić kojim nas je zadužio do 2032 godine.

  2. "Turajlić: Đilasova kandidatura – izvesno dobitna kombinacija". Dobitna kombinacija za Vučića…..a pakao za građane.Sećamo se Đilasove vladavine gradom… Još jednom "demokratski političari iz kruga dvojke" prodaju poverenje svojih građana…i to kome.

  3. Profesorku Turajlic smo pre filma koji je napravila njena cerka MORALI da postujemo zbog njene hrabrost, znabja i cestitosti..Posle filma moramo je VOLETI.Bravo profesorka.

  4. To je ona g. Turajlic, koja je svoju borbu za "demokratiju", naplatila mestom dekana BU, ili se varam?

  5. Voleo bih da čujem šta bivše Đilasove kolege iz Sačija kažu o Đilasu; Ilke, Vlada, saradnici pokojnog Sakana… Da li iko od njih može nešto lepo da kaže o bivšem gradonačelniku? Ne verujem, a Srbijanka nek veruje.

  6. Malo sam umoran vec od univerzitetskih misljenja istih ljudi, koji se vode idejom da ce se njihovo misljenje mozda vremenom menjati,ali ne i cinjenica da su u pravu. Pre deset godina je pricala ito,danas prica potpuno suprotno, zanimljiva osoba ova Srbijanka…

  7. Draga profesorka a šta bi sa činjenicom da ste podsticali podržavanje belih listića….zar ne rasturiste vi DS?…ok menja se priča…poštujem…svako ima pravo..ali da je Điki pravi izbor…uozbiljite se…

  8. Boze sacuvaj nas od Djilasa! Brzo se zaboravilo kako je on ucestvovao u namestenim optuznicama direktora bolnica I domova zdravlja. Neka objasni kako se posle studentskih protesta 1992 izgubio iz Srbije. Da li je dobio novac od Milosevica I otperjao. Ima jos mnogo loseg za Djilasa, pa mislim da je to losa kombinacija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.