Turajlić: Ne vidim nikakav dijalog

Ostavite komentar


  1. Dijalog u zemlji bez dijaloga ponajviše zahvaljući njemu. Hm?

  2. Tacno tako! Gluposti, razgovor o razgovoru. To je kao kad cetiri Amera tokom rucka pricaju gde ce da idu na rucak.

  3. Na stadionu se izvikuje i prebija i diluje i dobacuje lutkama na naduvavanje i razvija žica i pritvaraju ljudi.

  4. Tако је госпођо,професорко Турајлић.Као што шаховничари,балије и УЧК перу историју тако наш Вучић пере биографију.Није му скроз успело(подржава савамалског комплетног идиота) зато је и постао хистеричан.Такви највише одговарају Бриселу,ЦИА-е,Пентагону и Лондону.Јер такви ће дати све за шарене бриселске шкољке,јер незнају чему служе!!!

  5. Slušao sam jutros ovu gospodju, koju je uvažena N1 televizija pozvala na Adu da prelistavaju dnevnu štampu. Ne mogu da verujem, da jedna osoba, njenog obrazovanja, može da insistira na neverovatnim glupostima, koje nemaju nikakvog utemeljenja u osnovnoj logici?! Da li gospodja Turajlić misli, da Aleksandar Vučić treba da da ostavku, da se potom ustoliči neko od opozicionara na vlast, mada mislim da bi tek tada došlo do "rata" oko bitke za "presto", pa tek onda da ovakvi intelektualci budu spremni na dijalog?! Ne razumem, uprkos tome što ne podnosim mnoge iz vladajuće garniture?! Ne može se apriori napadati neko ili nešto, bez ikakvih argumenata i bez ikakvog reda?! Gospodja Turajlić je za dijalog ali, da bude onako kako ona kaže? Malo je neozbiljno ali, s obzirom da se na toj TV stanici ne može, ni slučajno, "naleteti" na osobu koja neće negativistički, cinično ili posprdno govoriti o Srbiji, sasvim je očekivano da ih gospodja Turajlić neće iznenaditi.

  6. " Srbiju vode glavni zagovornici rata devedesetih" kaze Profesorka. Posle devedesetih nije nastupila 2012 vec 2000 i periode vladavine gradjanskih, liberalnih, proevropskih snaga? I sta su oni ucinili da ne dodje do 2012? Kako to da su zagovornici ratova preziveli? Profesorka je bila ministar ako me secanje ne vara? Sta je ona kao javni radnik ucinila da ne dodje do 2012? Ima li njene odgovornosti u tome sto smo vraceni 20 godina unazad? Prica o tome sta je trebalo uraditi? Pa sto nije? Sto nije ona i ostali sa kojima je ona vodila ovu drzavu, svako u svom resoru? Podgrejana corba je splacina.

  7. Beograd je pocetak kraja, ali to se mora uraditi svim snagama a ne samo pokretima.

  8. Poziva na gledanje,a ne na razgovor…pa da,dobro,evo poverovala sam joj…kakve gluposti

  9. recite vi meni narode kada postoji carina na granici srbije i kosova i tu carinu je srbija prihvatila briselu dali je onda stvar oko kosova jasna?

Ostavite komentar


Politika

Vučić je u Srbiji „ugasio” sve stranke pa i svoju: Tribina Zajedno u Kragujevcu 10

Vučić je u Srbiji „ugasio” sve stranke pa i svoju: Tribina Zajedno u Kragujevcu

 Stranka Zaejdno i svi njeni predstavnici u institucijama sa sve građanima Srbije 17. decembra smo svedočili nezapamćenoj izbornoj krađi u Srbiji. I, mi sa tim ne možemo da se pomirimo. Ne priznajemo rezultate izbora od 17. decembra a o ovima od 2. juna ne bih ni da trošim reči, rekao je Nebojša Zelenović, kopredsednik stranke Zajedno večeras na tribini u Kragujevcu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.