Tužilaštvo: Čekamo identifikaciju napadača na novinare Insajdera i Vajsa

Ministarstvo unutrašnjih poslova i dalje ne dostavlja tužilaštvu informacije o svim napadačima na novinare tokom mitinga SNS 31. maja

Ostavite komentar


  1. Zamislite kakvo bi se nasilje desilo da redari nisu intervenisali.Pomenuta gospoda "žrtve" su provokatori koji su došli sa namerom da isprovociraju sukob i fizičko nasilje.Da li i to spada u domen tužilaštva i da li je sankcionisano zakonom?

  2. Jako pametno ovako neposredno javiti ljudima koji su indetifikovani radi toboze dublje istrage. Taman da se mogu na vreme skloniti na sigurno.
    Potom ce se objaviti da je bilo nemoguce otkriti ove druge pa cemo boze moj sve ispod tepiha.
    Koga bre briga u ovom velikom danu kad se IKEA otvara a mi puni para.
    Odo ja.

  3. Pitajte novinare Insajdera i VAJSA oni znaju kao i DS ,pa oni su i organizovali napadače,šta se pravite kanda neznate.

  4. Ko god je to uradio, mora se sto pre pronaci, mada je proslo dva meseca vec od tad““ …

  5. Pa sta se sada pravite naivni,zar nisu vec objavljene fotogafije svih njih i zar nije vec Kurir demaskirao njihova imena i zanimanja (Vuciceva garda) ?! Policija ne dostavlja identitete, policija ne dostavlja izvestaj o Savamali, ne dostavlja izvestaj unutrasnje kontrole na koji je zakonom obavezna ? Gde je odgovornost policije i ministra policije druga Dr Stefanovica ?! Koga bre zavlacite vise i dokle mislite ?!

  6. Citam komentare profircane botovima i ne mogu da verujem svojim ocima. U normalnim zemljama Evrope, kojoj, nadam se, pripadamo bar formalno, sa ovakvom slikama je za MUP pitanje nekoliko minuta da identifikuje siledzije i preda predmet tuzilastvu koje opet u toku dana odredi pritvor ili ne. A kod nas se prepusta carsiji da presuduje kao da nema placene policije. Ostavka ministra MUP-a je svakako zbog ovog i mnogih ranijih slucaja parapolicijskih formacija (Savamala itd.) neophodna. Premijerka Brnabic je na potezu a ne predsednik Vucic.

  7. Znaci za sada je tuzilastvo saslusalo samo jednu stranu!? Akad se pojave svedoci druge i daju izjave bice je jos da plate kazne zbog izazivanje nereda!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.