Tužilaštvo Srbije: Nemamo dokaze o povezanosti uhapšenih sa ubistvom Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Nisam ni mislio da imate. Kao što „nemate“ ni dokaze protiv gašića i lončara u vezi tragedije helikoptera,protiv vulina za lažnu „tetku iz Kanade“,protiv kompletnih idiota iz Savamale,nemate ni za 24 stana u Bugarskoj,ni za ćelave batinaše koji oridiniraju po selima i gradovima širom Srbije gde god se održavaju bilo kakvi izbori,nemate ni za kriminalne privatizacije PKB-a,RTB-Bor,aerodroma Nikola Tesla,skandaloznu kupovinu Kopernikusa,nemate dokaze ni za krađu glasova i sve ostale nezakonite radnje prilikom izbora, ne vidite da šizofreni diktator svakodnevno najgrublje i nabahatije krši Ustav i sve ostale zakone ove kvazi-države,da je suspendovao i privatizovao apsolutno sve institucije,nemate dokaze ni za kriminalni privatni projekat zvani BG na vodi i dosad neviđenu pljačku,…itd.,itd. Ali,nadam se da će neki novi državni tužilac slobodne Srbije imati pregršt dokaza za procesuiranje sadašnjeg – zagorke dolovac, i svih onih koje je protivzakonito štitila od odgovornosti za najteža krivična dela.

    1. Bravo, odličan komentar. Ja bih ipak voleo da ovim bolesnim, drogiranim banditima sudi pošten, opljačkan narod na ulicama !

  2. Koji su to…….“ privremeni organi samouprave u AP KIM“……? Ko je formirao te „privremene“, na osnovu kog akta, o kojoj i čijoj „samoupravi“ je reč, pod čijim pokroviteljstvom, u čije ime i za koga rade, koga predstavljaju, kome odgovaraju ili podnose izveštaj, ko im je propisao nadležnosti o radu i postavio organe rukovođenja, od kada, i do kada su (će biti) „privremeni“ i zašto su, uopšte „privremeni“?

  3. Kome nije jasno da je ubistvo Olivera Ivanovića samo jedan tipičan primer kako funkcioniše albanski teror, koji se nekažnjeno sprovodi nad srpskim življem više od jednog veka, taj predstavlja poslednjeg naivca ili čoveka koji je isuviše opterećen nekim svojim afektivnim osećanjima prema licima ili institucijama u Srbiji, koji nemaju veze sa tim užasnim zločinom, prazneći, na taj način, svoj „kontejner“ mržnje i atavizma. Možda je to dobro za zdravlje tih ljudi jer se oslobadjaju neke svoje unutrašnje muke ali, to nema veze sa stvarnošću i istinom. Tragika je što ovakvi „teoretičari“ nesvesno učestvuju u zatiranju tragova i stvaranju medijske klime u kojoj će se zauvek sakriti zločinci. Ne volim Vučića niti bilo koga iz aktuelne vlasti, ili opozicije, ali to ne znači da su oni učestvovali u ovom zločinu. Na osnovu galame iz Srbije Albanci nastavljaju da šikaniraju Srbe, koristeći nametnuti utisak, da sprovode istragu?! Smeju se i, u isto vreme, raduju gluposti „Škija“.

    1. i vucic je siguran „da radoicic nije ubio ivanovica“ , tu je naravno dodao srpsku drzavu i srpsku policiju.. radoicica inace ne poznaje (njegove reci, mozda zaboravio, mozda laze). da li je moguce da on i njemu slicni (ti) misle da ce srpski narod progutati ovu papazjaniju sacinjenu od ishitreno nebuloznih izjava progutati bez zvakanja?!

      1. Vi spadate u one koji smaatraju da je Ratko Mladić ubio one vojnike u Topčideru ili, da je Milanović bombardovao RTS. Ne zato što ste u to ubedjeni već, zato što mrzite Vučića i aktuelnu vlast. Oni su takvima kao Vi, krivi i što ste se rodili. Zahvaljjujući duplima stanfdardima imamo apsolutne pravednike i apsolutne grešnike. Viste jedan od onih koji pripadaju „pravednicima“.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.