Tužilaštvo uputilo Dodiku poziv na saslušanje

Ostavite komentar


  1. Јооооој што ја волим моју једну једину Републику Српску. А тек послије овог што ће се славити 9 јануар.

  2. Bakir Izetbegović je katastrofalan političar za Bošnjake. To je čovek koji, kao što je radio i njegov otac, sve čini da izazove rat, a ova optužnica je znak da u Tužilaštvu sede ljudi bez integriteta koji će učestvovati u izazivanju rata. Kako je moguće da se Bošnjaci ne osvešćuju i ne obračunavaju sa tim štetočinom koji će ih, kao i njego tata, dovesti ponovo u poziciju katastrofalnih žrtava? Zašto to rade?

  3. Sve državne institucije u BiH su izgubile svaki legitimitet jer, gdje nema države, nema ni institucija. A države nema, fakat! Postoji samo beskompromisna borba nacionalista u kojoj učestvuju i stranci sukladno njihovim interesima. Tihi i uporni sirijski sindrom.

  4. Јесте, они ће да одређују шта ће Срби да славе. Доста је било циркуса. Време је за осамостаљивање.

  5. Kakvi cudni komentari. Slicni onima iz 1990-tih god. Nisu u Bosni problem Bakir i
    autohton i najbrojniji narod u ovoj drzavi Bosnjaci. Problem je trenutno Dodik koji je preko 15 god na vlasti u etnicki ociscenoj od drugih naroda "republici srpsko/sumskoj". Naravno, potpomognut od odredjenih "patriotskih snaga" iz Beograda. Dodik je svestan da onog dana kada ne bude vise u entitetskoj predsednickoj fotelji da ce otici pred sud i u zatvor. Zbog milionskih malverzacija
    u srpskom entitetu gde je do sada bio neprikosnoveni vladar/diktator.
    Sve je zivo unistio u "republici sumskoj" u koju se sada kune.
    Zadnja fantazija mu je da bi izbegao sudjenje i zatvor "prebacivanje lopte" na nacionalno/verske osecaje naroda kojeg ga ovaj oglodao do kosti.

  6. Ako u celon svetu referendum predstavlja najdirektniju volhu naroda, ne vidim ni jedan razlig zasto to ne bi vazelo i za Republiku Srpsku, a poredjenja radi u Svajcarskoj bi do sad trebali pohapsiti sve politicare. Do sad je svaki politicar u Svajcarskoj za nesto trazio Referendum

  7. A toliko se Dodik trudio da "ugasi" Sud i Tuzilastvo Bosne i Hercegovine koje je jedino moglo stati na rep ovom buzdovanu. Tkz sud i tuzilastvo "republike srpsko/sumske" su pod njegovom kapom odn kontrolom koje nisu smele da zucnu od ovog kabadahije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.